2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet banka yatmış diyo bizim daha işleme girmemiş geçen ayda böyle olduydu bu adsenseler eninde sonunda patlıcak galiba bu ayıda atlatsak bari

Arkadaşlar 3 oldu yazıyorum bi cevap verebilir misiniz . Ödemeyi alan arkadaşların hesapları işleme girip mi ödeme aldılar yoksa işleme girmeden mi ödeme aldılar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 3 oldu yazıyorum bi cevap verebilir misiniz . Ödemeyi alan arkadaşların hesapları işleme girip mi ödeme aldılar yoksa işleme girmeden mi ödeme aldılar

işleme girdi. ardından 1 veya 2 saat sonra hesaba yattı

sabah 11 gibi baktığımda işleme girmemişti, ödeme 12:20'de geldi, o 1 saatlik esnada girdi mi girmedi mi bilmiyorum ama şu an ödeme dekontu var mavi yazı

r10da bi kaç kişi işleme girmeden ödeme almış yine ödeme sisteminde bi tuhaflık var sanırım yabancılarda durum nedir acaba bakan varmı?

1 hesap işleme girdi ve ödendi (ziraat-ankara)

1 hesapta hâlâ beklemede.. işleme falan girmedi..
şimdiye kadar sorunsuz ödeme alıyordum. ay içerisinde bir kaç kanal kapanması yaşadım. inşallah bi sıkıntı yaşamam..

herkeslere şimdiden hayırlı olsun, iyi yerlerde harcamak nasip etsin

benimde girmemiş işleme :)
panik yapmayın arkadaşlar daha zaman var

2 temmuz'a kadar zaman var bizim geçen ayın parası 2 haziran da bu ay yatmıştı.

ödeme alanlar forum kurallarınca bir resim koyarlarsa bence daha samimi olur..

ödeme alanlar forum kurallarınca bir resim koyarlarsa bence daha samimi olur..

RESİM mi bide aldık mı resim eklemeliyiz .. yenisin galiba forumda

Merhaba Arkadaşlar

2015 Mayıs ayı kazançları bu ay 11 gibi kesinleşmeye başlar. Bu ay ki ödemeler 22 Haziran pazartesi günü ödenir.

Adsense Kesinti Hesaplama.

Kesintilerinizi hesaplamak için forumumuzun kesinti hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

Kesinti Hesaplama

Kazanç paylaşmak yasaktır. Kesinti oranlarınızı belirtmeniz yeterli. Bu kurala uymayanlar 1 hafta uzaklaştırılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri