2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
finansbank hesapta
yurtdısı odendi diyor fakat banka hesabına gecmemis

adsense de gönderildi gözüküyor fakat hala hesapta gelen giden yok. Enpara

[MENTION=30650]sezen[/MENTION] sabah google dan mail gelmişti ödemeniz gönderildi diye bende eve 1 saat önce geldim. Adsense girip baktım işleme girmiş ödeme kısmında gönderildi gözüküyor para ama gelen giden yok

Ödeme alan arkadaşlar işleme geçtiği saati yazarsa seviniriz. Ben aldım diyerek cevap yazıyosunuz ne zaman aldınız bilelim arkadaşlar.

3 aylık sorunsuz ödeme aldığım adsense işleme girmedi diğer adsense spam düştü onda para yoktu zaten

öğlen 12:33te mail gelmiş ancak hala yatmamış enparada . baska var mıdır enpara yatmayan ?

2 adsensede 1 tanesi işleme girip parası yattı diğeri işleme girmedi

İki adsense biri sabah işleme girdi biri hala beklemede, beklemede olan 1.5-2 yıllık ve bu süredir ödeme aldığım adsense. Sanırım yarın kalan hesaplarda işleme girer ve tüm ödemeler yapılır.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuma günü adsense den mail gelmiş son hatırlatma diye..

Gmail

Google+

Web

Foto

daha fazla

Ana

[Final reminder] Sunset of old payment transaction history in your AdSense account

G

Google AdSense

alıcı*ben
3 gün önce

Ayrıntılar

Your account is upgraded to the new AdSense payments platform

Your Publisher ID:

Dear Publisher,

Your AdSense account was previously upgraded to the*new AdSense payments platform. As part of this change, we will be shutting down the old payments platform completely.

As of*June 30, 2015, your payments data prior to your upgrade date (Sep-13) will no longer be available.

We recommend that you download your data and save a copy in case you need it in the future, e.g., for tax purposes. To download your old payments data, please*follow the steps*listed in the AdSense Help Center.

Please note:This change will not affect the way you see your current earnings.There will be no further communication on this topic.We apologize for any inconvenience and thank you for your understanding.

Özetle ödeme sistemimiz değişti eski lerin yedeğini alın diyor. Muhtemelen işleme girmemesi bununla ilgili bir durum gibi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri