Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
caglar1 kardeşim bunalıma girdim burda ödeme yok gelmiyor bir türlü
Beyler sakin olun sizin derdiniz konuyu güncelleyenlerle değil adsenseyle millete gereksiz çıkış yaparak sizde konuyu güncelliyorsunuz.Bu kadar heyecan yapmanın anlamı yok hayırlısı deyip bekleyin dünyanın sonu değil
Bu ayın 26'sında ödeme banka hesabıma yattı, bugün aldım. Garip olan test ödemesi ile arasında 2 saat fark var sadece.
hocam ödemesi yatan adsensenizin ilk ödemesimiydi
adsense hesaplarımdan birine ödeme gelmişüstelik dün yollanmış. henüz başlamadı diye kontrol etmiyordum. bu sabah farkettim. bu hafta sanırım hepsi başlar.
adsense hesaplarımdan birine ödeme gelmişüstelik dün yollanmış. henüz başlamadı diye kontrol etmiyordum. bu sabah farkettim. bu hafta sanırım hepsi başlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.