2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazmim yazmim dedim de part part olsa geceden sonra bu saatte de işleme giren olurdu. bu saatten sonra gireceğini daha sanmıyorum hiç hayra alamet değil bu sessizlik.

Yavaş yavaş sonumu geliyor nedir.Partnerde spamı bitirmek için tek dünya engelinde veya uyarıda +15 kapatarak buldular.Adsensede de işleme girmeme olayları dönüyor.Bakalım en geç salı günü herşey netleşir.Beklemek de fayda var, bu forumda hatırlıyorum 2,3 kişinin ayın sonunda adsensesi işlemi girdiğini.Panik yapmayın bekleyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz,isteğinizi şu anda işleyemiyoruz.
bu yazı genelde işleme girmeden önce geliyor.bence 1-2 saate kalmaz işleme girer.

felaket tellalları iş başında.her ay aynı isimler.milleti korkutmaya çalışmayın.27sinde bile ödeme aldığımız oldu.genel bi sorun olduğu belli işte.ne senaryolar üretip duruyorrsunuz.sonra işleme girince buralarda göremiyoruz sizi.

Yavaş yavaş sonumu geliyor nedir.Partnerde spamı bitirmek için tek dünya engelinde veya uyarıda +15 kapatarak buldular.Adsensede de işleme girmeme olayları dönüyor.Bakalım en geç salı günü herşey netleşir.Beklemek de fayda var, bu forumda hatırlıyorum 2,3 kişinin ayın sonunda adsensesi işlemi girdiğini.Panik yapmayın bekleyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

ayın sonunda işleme girmek mi oha :D

çogu kişinin yatmış bile paraları hesaplarına

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

beklemekten başka çare yokk

Birkaç kişinin yattı daha genelde felaket telallığı yapmaya gerek pazartesine de sarkabilir hemen senaryolar yazmayalım çoğu insan burdan gelcek parayı beklıyor onlarında yüreğine korku salmaya gerek yok bence

Bu işe girerken herkes bu işin garantisi olmadığını biliyor onun için senaryolar üretmeyin. işleme girerse alırız girmezse yeni hesapla yolumuza bakarız.

Benim de işleme girmemiş tek kanal vardı kanalda da problem yok bekleyelim bakalım nolacak

İşleme girmezse bu ay için değil gelecek için üzüleceğim.Sıfırdan başlamak gerekecek.Tamda kazançlar oturuyordu.

Not: işleme girmeyen adsenlerinizde kapanan kanal olmuşmuydu ? Benim mesala 1 kanalım telifden kapandı o kadar.Adsensede 6 kanalım var

Vay arkadaş senaryolar mı dersin, bilim kurgular mı dersin, ucan mı dersin kapanmı dersin.. Arkadaşlar ne bu ya, yatarsa yatacak yatmazsa yapacak bir şey yok diyeceğiz. Herkes bilmiyor muydu spam'ın garantisinin olmadığını.

Bu arada yine tekrarlıyorum 26'sını bekleyin..

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] konuya bir uyarı yapsak da işleme girmeyenler daha fazla yazmasa...

Suan Konuyu 282 kişi okuyor beyler yapıcagımızı soyluyorum harfıyen dınleyın yavasca tarayıcıyı kapatıyoruz sonra banyoya gıdıp bır guzel abdest alıyoruz daha sonra CUMA'ya gıdıp namazımı kılıyoruz namaz'da hakkımız'da hayırlısı olması dılegıyle dua edıyoruz hesaplarımızın ısleme gırmesı ıcın daha sonra eve gelıp hesaplara bakıyoruz ALLAH'ın ıznıyle işleme girmiş olucakdır hesaplar korkuya gerılıme gerek yok :)

Arkadaşlar işleme girmeyenler gereksiz mesaj atıp ödeme konusunu meşgul etmesin, sorularınız varsa adsense soru ve sorunlar başlığı altında sorabilirsiniz. Bu bir uyarı mesajıdır aksi takdirde 1 (Bir) gün süre ile uzaklaştırılacaksınız bilgilerinize.

Mübarek cuma dua edin arkadaşlar. Bu kadar kişinin işleme girmemesi normal değil zaten. Tamam her ay işleme girmeyen oluyor ama bu kadar fazla olmuyor yani derin bir nefes alın sabırla bekleyin. İçinizi ferah tutun duanızı edin bekleyin girer korkmayın hemen.

arkadas çok güzel şeyler yazmıs ama bu konuda işleme girmeden yazıldı diye banlanan en az 15 kişi var bir tanede ben olucam büyük ihtimalle ama [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam iki önceki arkadas nasıl banlandıysa [MENTION=12623]zack[/MENTION] ve benimde banlanmam gerekmez mi adalet bunu gerektiriyor bence

Ben ZACK : Mixnewsin mesajına yazacağım sonra konu uplanmasın yine. 1 günlüğüne bende banlanacağım yazdığım için. Hesaplarınız inş. işleme girer. Görüşmek üzere.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Islemdeeeeee :)))

4 hesap. 2 büyük meblag işlemde, 2 hesap beklemede :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri