2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun %90 işleme girmedi girer akşama kadar inşallah

İnşallah demekten başka elimden birşey gelmiyor. Eğer 30una kadar işleme girmezse babamı batırmış da olacağım. Umarım dediğin gibi olur. İyi şanslar ben okula gider umarım kısa zamanda düzene girer.

hafif'den tırsma basladı valla bende 2 yıllık adsense'de ılk defa boyle oluyor acaba dıger ulkelerde'de aynı sıkıntı varmı ? yarısı ısleme gırıp parasını alan hıc ısleme gırmeyenler felan .

Gece 3 te işleme girip şimdi yattı saat 11:20 de

İki Adsense var. Biri YT ve biri web. Web olan nerden baksanız iki yıllık. İkisi de işleme girmedi.

Hocam benim elimde 5 veya 6 yıllık olan da var yilla bağlantılı degil sanirim,hiç biri işlemde değil 20 mayısta da yt güncellemelere gitti bir aksilik var ya da toptan baticaz gibi :/

Arkadaşlar kontrol etmediğim adsenselerden birtanesinin ödemesi şimdi enpara hesabıma geldi. Diğer iki adsense hesap işleme girmemiş bir vaziyette bekliyor.

admin rica ediyorum sadece işleme giren girdi yassın makara yapmayın komplo teorisi üretmeyin germeyin insaları 5 gün geçmeden şurda saatlerce fikir üretmeyin girenler girdi yazsınki ona göre adsense kontrolü yapabilelim boşu boşuna adsenseleri sıra sıra geziyoruz parası yatanda hangi bankaya yattı hangi saatte yatmış yazsın gergin zaten herkes Kimse kusura bakmasın Ama Durum böyle şuan

hep okur da bu stresi yaşamazdım 2. ödememi alacağım ama bu stres beni 10 sene geri götürür.

Admin ister istemez foruma bakıyoruz lütfen adsense işlemi girenler sadece mesaj atsın.Gereksiz mesaj atanlar uzaklaştırılsın.

İnşallah demekten başka elimden birşey gelmiyor. Eğer 30una kadar işleme girmezse babamı batırmış da olacağım. Umarım dediğin gibi olur. İyi şanslar ben okula gider umarım kısa zamanda düzene girer.

Umarım öyle birşey olmaz ama olursa da ağabeye bahsetmeyelim şimdilik :o

%90 işleme girmedi mi yoksa ödeme mi gelmedi arkadaşlar? Bir gariplik olduğu kesin ama yine de erken akşama kadar bekleyin bakalım. Benim 2. Adsense de yattın Enparaya az önce ama özgün tabi.

Hocam benim elimde 5 veya 6 yıllık olan da var yilla bağlantılı degil sanirim,hiç biri işlemde değil 20 mayısta da yt güncellemelere gitti bir aksilik var ya da toptan baticaz gibi :/

Zannetmiyorum işleme girmeyen bu kadar kişinin hesaplarının kapatılacağını. Muhtemelen Google bir aksilik yaşıyor. Ya da şu da söz konusu olabilir; bu adamlar yeni bir kontrol sistemi oluşturdu. Bu kontrol sistemi de hesapları şu anda bize bahsetmedikleri kendi kurallarına göre hesapları süzgeçten geçiriyor. Sonuçta bu web reklamları gibi değil. Her şey Google 'ın kendi bünyesinde olup bitiyor. Bekleyip göreceğiz, inşallah herkes kazasız belasız ödemesini alır.

benimde girmemiş işleme bekliyoruz bakalım tek adsense ve sağlam.

Sakin olun ne kadar paniksiniz. 5 adsensem var hicbiri girmedi isleme. Aksama kadar bekleyelim olmadi p.tesi, sali yatar. Her ay her ay biktik valla su felaket tellalcilerinden.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 defa kendi reklamıma yanlışlıkla tıkladım ondan işleme girmedi:)
Şaka bir yana inşallah işleme girer geceden beri sayfa yenileyip duruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri