2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi adsensem isleme girmis hatta 35 dk once odeme gelmis digeri isleme girmemis ikiside yt adsense

Sakın yanlış anlamayın ama bu durum geçtiğimiz günlerde konunun altına yapılan bir yorumu getirdi aklıma. R10'da okuduğunu idda eden bir arkadaş googlenin mayıs ayında büyük bir temizlik yapacağını ve bir çok hesabı kapatacağını söylemişti. Panik için değil hatırlatma adına bu bilgiyi geçmek istedim.

beyler bir susun bekleyin ne komplo teorisyenci çıktınız ya :)

akşama kadar herkesin işleme girer.

Arkadaşlar Ben böyle bişi görmedim ne oluyor....
Adsensemden bitanesi Dun 21 inde para yatmış gözüküyor payment bölüğmüde mavi kesinleşen yerde sıfırlanmış ama bankada para yok Aynı durumda olan varmı ???

En son ödemenizin hesabınıza yatıp yatmadığını kontrol edin.

Google'dan merhaba,

Size iyi haberlerimiz var! 21.May.2015 tarihinde, size Google AdSense kazançlarınız için bir ödeme gönderdik.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ben böyle bişi görmedim ne oluyor....
Adsensemden bitanesi Dun 21 inde para yatmış gözüküyor payment bölüğmüde mavi kesinleşen yerde sıfırlanmış ama bankada para yok Aynı durumda olan varmı ???

Şuan gördüğünüz gibi forumun %99 unda işleme girmedi herkes işleme girmesini bekliyor. Yatmış görünüyorsa ergeç hesabına geçer artık o para google dan çıkmıştır.

Şuan gördüğünüz gibi forumun %99 unda işleme girmedi herkes işleme girmesini bekliyor. Yatmış görünüyorsa ergeç hesabına geçer artık o para google dan çıkmıştır.

dün sabah yatırılmış gözüküyor ama hesapta para yok.. ben bu işten bişi anlamadım .. gmaile mesajda gelmiş ödedik diye ama para yok...

2 adsensem daha var onlarda işleme girmemiş.

Ayın 22'si ve yine Fredy'nin kabuslarını görmeye başladık :) , Umarım herkesin işleme girer de rahat bir nefes alırız.

İki Adsense var. Biri YT ve biri web. Web olan nerden baksanız iki yıllık. İkisi de işleme girmedi.

Arkadaşlar lütfen stres yapmayın.Daha öncede ayın 22sinde işleme girdiği çok oldu.Neyin telaşı bu anlamıyorum.Lütfen sakin olun sadece biz adsense kullanmıyoruz.Hepsi aynı anda işleme girmez.Eğer işleme girmeme sıkıntısı pazartesinde sıkıntı gösterirse o zaman bakarız.

Şimdi relax

Bu işte bir gariplik var, 3 adsense işleme girdi, hatta birinin ödemesi geldi ama 2 adsense hala işleme girmedi. işleme giren 3 adsensenin 1i web diğer ikisi yt hesabı. işleme girmeyen adsensenin 1i YT diğeri web adsense. o kadar anlatmasına ragmen ben babamın bütün işlerini mahvetmeyi başardım galiba. sorun oki işleme girmeyen adsenselerin ikiside en çok parayı getirenlerdi. sadece kahretsin demek geliyor içimden.

Bu işte bir gariplik var, 3 adsense işleme girdi, hatta birinin ödemesi geldi ama 2 adsense hala işleme girmedi. işleme giren 3 adsensenin 1i web diğer ikisi yt hesabı. işleme girmeyen adsensenin 1i YT diğeri web adsense. o kadar anlatmasına ragmen ben babamın bütün işlerini mahvetmeyi başardım galiba. sorun oki işleme girmeyen adsenselerin ikiside en çok parayı getirenlerdi. sadece kahretsin demek geliyor içimden.

forumun %90 işleme girmedi girer akşama kadar inşallah

bir problem olduğu belli arkadaşlar, yabancı forumlarda da bazı Avrupa ülkelerinde daha işleme girmemiş olmasına rağmen Filipinelrde falan ödeme alan adamlar var... karışmış herşey sanırım, panik yapmayın

Halk bankasına göndermişler sabah erkenden gelmiş para 2. ödemeyi aldım adsense amcadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri