Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler bir susun bekleyin ne komplo teorisyenci çıktınız ya
akşama kadar herkesin işleme girer.
hesaplarımız işleme girmemiş daha...
Sadece youtube çalışıp işleme giren var mı önemli olan o
beyler bir susun bekleyin ne komplo teorisyenci çıktınız ya
akşama kadar herkesin işleme girer.
Arkadaşlar Ben böyle bişi görmedim ne oluyor....
Adsensemden bitanesi Dun 21 inde para yatmış gözüküyor payment bölüğmüde mavi kesinleşen yerde sıfırlanmış ama bankada para yok Aynı durumda olan varmı ???
Şuan gördüğünüz gibi forumun %99 unda işleme girmedi herkes işleme girmesini bekliyor. Yatmış görünüyorsa ergeç hesabına geçer artık o para google dan çıkmıştır.
Bu işte bir gariplik var, 3 adsense işleme girdi, hatta birinin ödemesi geldi ama 2 adsense hala işleme girmedi. işleme giren 3 adsensenin 1i web diğer ikisi yt hesabı. işleme girmeyen adsensenin 1i YT diğeri web adsense. o kadar anlatmasına ragmen ben babamın bütün işlerini mahvetmeyi başardım galiba. sorun oki işleme girmeyen adsenselerin ikiside en çok parayı getirenlerdi. sadece kahretsin demek geliyor içimden.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.