2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen ay kapanan kanal yoktu bakalım kesinti ne kadar olacak

geçen ay kapanmayan kanal yoktu bakalım kesinti ne kadar olacak :D

İnşallah hayırlısıyla işler yolunda gider de herkes parasını alır sorunsuz

gecen ay ödeme eşiğini 2 tl ile kaçırdım inşallah bu ay gecebilerim ilk defa ödeme alacam 2 yıllık adsenseden:)

hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım herkes ödemesini alır. Bu ay bir şeyin sonucunu merak ediyorum. (yeniden yüklenilmesine izin verildi) uyarısı veren silinen videoların analytics kısmında kazancı 0 dolar olarak gözüküyordu. bu durum daha önce var mıydı bilgisi olan var mı? eğer yeni birşeyse süpriz kesinleşmeler yaşayabiliriz.

Kesinleşmesi ayrı, işleme girmesi ayrı, banka ödemesi ayrı bir dert olan adsense ödemeleri için şimdiden hepimize sabır diliyorum.Umarım bir kişi bile fire vermeden ödemelerimizi sorunsuzca alırız.

Geçen ay bütün kanalların kapandı ne kadar kesinti olur acaba

hadi hayırlısı :) umarım kimse sıkıntı yaşamaz.

Arkadaşlar bir soru sorayım. Doğru başlık bu.

ben günlük olarak tahmini kazançları excelde tutuyorum.

atıyorum 1500 lira oldu ay sonunda. Kesinleşme gününde bu rakam 1200 lira olarak kesinleşiyor. Aradaki 300 lira mı kesinti oluyor? Kapanan kanallar dahil oluyor mu bu kesintilere?

atıyorum 1500 lira oldu ay sonunda. Kesinleşme gününde bu rakam 1200 lira olarak kesinleşiyor. Aradaki 300 lira mı kesinti oluyor? Kapanan kanallar dahil oluyor mu bu kesintilere?

evet hocam 300 lira kesinti olmuş oluyor kapanan kanallar da dahil hatta 1500 tl ye 300 tl kesinti tam %20 ye tekabül ediyor

Geçen ay bütün kanalların kapandı ne kadar kesinti olur acaba

kesinti için net bir miktar söylemek imkansız ama benim her ay kanallar mutlaka kapanır kesintilerde ahım şahım bi artış olmuyor %12-18 arası

evet kesinti miktarınız 300 tl oluyor. kapanan kanalın pek bir etkisi olmuyor ödemelere. kapanan kanalların parası da ödeniyor.

kucuk bir mebla da olsa adsenseden para beklememek gerçekten çok sıkıcı .. :( artik hep konuyu görcez anasayfa da ama para beklentimiz olmicak :(

Geçen ay baya erken kesinleşmişti.
İnşallah herkes sorunsuz parasını alır.

işleme girmeme konusunda 4.aya girmiş bulunmaktayım, bakalım bu ay ne olacak

bu ay adsense de eşiği geçemedik azda olsa burdanda bişey gelmesi güzel oluyodu :D

Bu Bilgi için Teşekkürler... :))) Bu kadar Kişi Boşa Sabırsızlanıyor Değil mi? Oysaki Dediğin Gibi Analyticse Baksalar Görecekler... :)))
Bu msj ciddi mi yazdin yoksa gayri ciddi mi anlayamadim :D dedigim gibi kanali az olanlar analytics deki kazanclarini toplayip bu ay ne kadar alacaklarini kestirebilirler. Analytics deki kazanclar her ayin 6-7-8 gibi kesinlesiyor bunu serkan abi paylasmisti...

Bu msj ciddi mi yazdin yoksa gayri ciddi mi anlayamadim :D dedigim gibi kanali az olanlar analytics deki kazanclarini toplayip bu ay ne kadar alacaklarini kestirebilirler. Analytics deki kazanclar her ayin 6-7-8 gibi kesinlesiyor bunu serkan abi paylasmisti...

iyide onu zaten bu kadar beklemeye gerek yok 1 mayısda nisan kazancını öğrenebiliyorsun ama adsensede kesinti sabit değil bir ay %40 gelir bir ay %10
insanlar bunu merak ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri