2015 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ödeme kesinleşti iyi güzel fakat hala banlanma riski varmı adsensenin ? Kesin parayı alırım gözüyle mi bakmalıyım ? İlk defa ödeme alacağım için bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar ödeme kesinleşti iyi güzel fakat hala banlanma riski varmı adsensenin ? Kesin parayı alırım gözüyle mi bakmalıyım ? İlk defa ödeme alacağım için bilmiyorum.

Parayı Alana Kadar Kesin Gözüyle Bakma Banlanırsa Paranın Yanma İhtimali Yüksek

var dostum bıldıgım kadarıyla bırtek işleme gırdıkten sonra yok dıye bılıyorum

ödeme işleme girene kadar risk var

Anladım teşekkür ederim.Çok abanmadım 2 kanalım kapandı, bir kaç taneside telif yedi.İhtiyacım var umarım alabilirim

adsense her zaman risk bunu unutma
işleme girene kadar o para senin diye bakma
ne zaman canlıyı aldın risk sıfır :D

adsense silip süpürmüş herkesi. önceden bu konu zirveden inmezdi kesinleştiği günden sonra. şimdi işleme girmesine 1 - 2 gün var Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (2 üye ve 0 misafir) :D

adsense silip süpürmüş yahu herkesi

adsense silip süpürmüş herkesi. önceden bu konu zirveden inmezdi kesinleştiği günden sonra. şimdi işleme girmesine 1 - 2 gün var Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (2 üye ve 0 misafir) :D

adsense silip süpürmüş yahu herkesi

Aynen eskiden tek konuydu buralar.Şimdi quizde herkes

Acarlarsa 10 tane adsense birden silip supurur tabi :D
Hafta sonu giriyo araya sanirim sali cekicez paralari

pazartesi öğlene kadar düşmeye başlar dostum
adsense candır nasıl kullanman gerektiğini bil yeter

Ah ah nerde eski adsense konusu :D Ceza vermekten yorulurduk :D şimdi ise sinek avlıyoruz.. Bu ara yarın işleme girerse p.tesi alırız heralde son iki aydır şaşırtıyor zamanında ödüyor.Kişi sayısı azaldı diye mi nedir

Ah ah nerde eski adsense konusu :D Ceza vermekten yorulurduk :D şimdi ise sinek avlıyoruz.. Bu ara yarın işleme girerse p.tesi alırız heralde son iki aydır şaşırtıyor zamanında ödüyor.Kişi sayısı azaldı diye mi nedir

3-4 ay önce benim 4-5 adsense gitti (: bir çok kişininde gitmişse eğer galiba kişi azalmasından dolayı hesaplamalar daha kolay oluyor.

konuyu uplarsam sebepsiz ümit verir miyim diye korkuyorum :P

muhtemelen pazartesi işleme girip salı öğleden sonra ödemeleri almaya başlarız gibi geliyor, haftasonu işleme girmez sanki

büyük ihtimalle pazartesi inşallah hesaplarda olur ödemeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri