2015 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
borç yeni gelmedi bana ay başında görünmüştü. adsense bir şeyin peşinde ama nedir 40 50 kuruş düşsün önemli değil. canı sağolsun. ama uzun vadade 2k 3k düşmeler başlarsa sıkıntı olacak. neye göre borç takıyor bize anlamadım.

Benimkiler de borç gözükmüyor şuan için

daha kazançlar kesinleşmedi sabırlı ol kardeş. adsense pek çok kişiye borç takmış. kazançlar kesinleştiğin de o 20 30 kuruşu düşecek.

2 adsense'mde de geçerli bakiye -0,44 ve -2 tl. Bende kesinleşmiş ama borç var gibi gözüküyor :) 3 haneli ödeme gelmesi lazımdı.

Not: Lütfen birisi benimde başıma geldi bir sorun olmamıştı desin :) Yine de herkesin kesinleştiği bir an var o zaman gelince sorun ortadan kalkacak diye tahmin ediyorum.

538e2bb39295975ec52eb7542dad0044.png
dd15aa3777d705916e05e2e6cb528fda.png

Milyarlar kazanıp 10 kuruşun hesabını yapmayalım arkadaşlar. :)

Google bu ayda yüzümüzü güldür rabbim kısmet ederse güzel günler göreceğiz. :)

Sorun kesmesi değil ban olayları çoğaldı banlanmaya sebep gösterirmi herkes onu merak ediyor. Benim 3 adsensede - değer var 4. de kesinti gözükmüyor.

2k ya koşan adsensem günlük 100 200 bandında gidiyor. ocaktan daha kötüydü bu ay. sayfa to lar neden bu kadar düşük anlamış değilim. bu ayı atlatalım bi. görürsün inşallah kardeş hedeflerini büyük tut. 10 20 kuruş alsın önemli değil ama devamı gelirse mesele olacak bugün 20 kuruşa çöken yarın 1k 2k 3k da isteyebilir. neye göre neden borç taktı pek çoğumuza çözmek lazım bu iş büyüyecek gibi.

2k ya koşan adsensem günlük 100 200 bandında gidiyor. ocaktan daha kötüydü bu ay. sayfa to lar neden bu kadar düşük anlamış değilim. bu ayı atlatalım bi. görürsün inşallah kardeş hedeflerini büyük tut. 10 20 kuruş alsın önemli değil ama devamı gelirse mesele olacak bugün 20 kuruşa çöken yarın 1k 2k 3k da isteyebilir. neye göre neden borç taktı pek çoğumuza çözmek lazım bu iş büyüyecek gibi.

Hocam sektör böyle sahte flagla telifle veya millete reklam olmasıyla giderse 1-2k lar rüya gelecek.Şuan şahsen harçlığımı zor çıkarıyorum eskisi kadar rahat değil biliyorsunuz.En önemliside bu durup durmadık yere kapanan kanallar topluluk vs... 2013 Yılı haline dönse keşke youtube...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri