Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ödemeyi de alayım satıyorum adsenseyi. Bu arada kaç gündür sadece 70 mesaj gelmiş. Adsenseci kalmamış![]()
Geçen ay saat kaçta kesinleşmişti adsense ?
Geçen ay saat kaçta kesinleşmişti adsense ?
haydaaa2 adsense'mde de geçerli bakiye -0,44 ve -2 tl. Bende kesinleşmiş ama borç var gibi gözüküyor3 haneli ödeme gelmesi lazımdı.
![]()
![]()
2 adsense'mde de geçerli bakiye -0,44 ve -2 tl. Bende kesinleşmiş ama borç var gibi gözüküyor3 haneli ödeme gelmesi lazımdı.
Not: Lütfen birisi benimde başıma geldi bir sorun olmamıştı desinYine de herkesin kesinleştiği bir an var o zaman gelince sorun ortadan kalkacak diye tahmin ediyorum.
![]()
![]()
daha kesinleşme olmadı bendede - bakiye var 30 ocaktan kalma o - bakiye aynı durumdayız
Hocam bilmiyorum da ne zaman kesinleşti bu " - " kazanç hiç ana sayfaya bakmam direk performans raporlarına giriyorum.
sen bence hiç konuşmaya işte benim içeriği kopyalarsan böyle olur![]()
![]()
inşAllah düzelir kanka
![]()
sen bence hiç konuşma![]()
![]()
![]()
Hocam bilmiyorum da ne zaman kesinleşti bu " - " kazanç hiç ana sayfaya bakmam direk performans raporlarına giriyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.