2015 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işlemde :) ilgilenemiyorum adsense ile ama Olsun genede Şükür

3 Adsense'mında para kazanması gitti. Hatta 1 tanesini geri getirdim 2.ye tekrardan gitti.
Sorunlu kanalı bulamadığım var bi tane,. O işleme girmiş. Hayret. Diğer ikisinde durum ne bilemiyorum 13 şubat uğursuz geldi bana, şu hafta 4 kez para kazanmalarım gitti 3 adsense'a bağlı kanalların.

Dilerim herkesin kazancı işleme girer herkes mutlu olur

İşleme girip girmediğini nasıl anlıyorduk?

In progress yazısını görünce mi anlaşılıyordu?

Adsense ile aylar sonra para alıcam da, yardımcı olursanız sevinirim.

Ödemeler kısmında Otomatik ödeme işlemi devam ediyor gibi birşey yazar. Ya da payment in process gibi :)

3 Adsense'mında para kazanması gitti. Hatta 1 tanesini geri getirdim 2.ye tekrardan gitti.
Sorunlu kanalı bulamadığım var bi tane,. O işleme girmiş. Hayret. Diğer ikisinde durum ne bilemiyorum 13 şubat uğursuz geldi bana, şu hafta 4 kez para kazanmalarım gitti 3 adsense'a bağlı kanalların.

Dilerim herkesin kazancı işleme girer herkes mutlu olur

O kanalı çözemedin mi daha kardeşim, diğer ikisi de girmiştir umarım

İşlemde gerçi yalan yok ya geçirdiğim en kötü aylardan birisiydi ama çok şükür her zaman halimize boş geçmedik en azından ve işleme de girdi allah herkese bol kazançlar versin.

Son düzenleme:
[MENTION=8032]sedat1993[/MENTION] arabayı kurtardın iyisin :)

Dedin :) Bakalım Öğlen 12 ye Kadar Hesaplara Geçecek mi Paralar? Sen Arabayı Hazırla Bence :)))

öğleye bile kalmaz :p

Eft sabahın 9 unda banka açılır açılmaz işlenir, ve 10-11 arasında hesaplarda olur bazı bankalar gecikmeli olarak 1-2-3 e kadar sarkıtır.
:cool:

O kanalı çözemedin mi daha kardeşim, diğer ikisi de girmiştir umarım

Sorma ya Valla bulamıyorum kanalı yok olmuş.

500den fazla gmaile girdim sadece 2 tane o kanaldan var diye hatırlıyorum tek tek baktım hepsine 2 taneyi buldum, ikisinide sildim fakat silindi gözükmüyor şaştım kaldım bu işe. Yalnız tuhaf olan şey, bi kere para kazanma gitti yine, tekraar silip geri getirdim kanalları şimdi sıkıntı yok gibi duruyor.. Gerçi 1 k bile izlenim yok günlük 3 5 TL'e düştüm :D

umarım girer valla girmezsede canı sağolsun bugüne dek bize iyi baktı Sağolsun varolsun.:cool:

Sorma ya Valla bulamıyorum kanalı yok olmuş.

500den fazla gmaile girdim sadece 2 tane o kanaldan var diye hatırlıyorum tek tek baktım hepsine 2 taneyi buldum, ikisinide sildim fakat silindi gözükmüyor şaştım kaldım bu işe. Yalnız tuhaf olan şey, bi kere para kazanma gitti yine, tekraar silip geri getirdim kanalları şimdi sıkıntı yok gibi duruyor.. Gerçi 1 k bile izlenim yok günlük 3 5 TL'e düştüm :D

umarım girer valla girmezsede canı sağolsun bugüne dek bize iyi baktı Sağolsun varolsun.:cool:

Sen yeni kanallar yeni Adsense'ler edin kardeşim, o taraftan da kurtarabildiğin kârdır :D Ama daha dikkatli ol excellde falan kanal adreslerini kaydet :)

İşlemde inşallah bütün forum emeklerinin karşılığını sorunsuz alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri