- Web sitesi
- www.kopekilan.com
66 kuruş yatmış teşekkürler google
Kazanç paylaşımı yassaaahhh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
66 kuruş yatmış teşekkürler google
Benim 209 TL kesinleşmesine rağmen 197 TL para yatmış ilk defa 200 TL'den düşük ödeme yaptığını gördüm Google'ın.
Adsenselerimden bitanesine bağlı bir kanalda 5 Videoya birden dünya engeli geldi.. Adsensedeki para işleme girmedi.
ilk defa oluyor .. Bankaya ödemeden bahsetmiyorum Para kesinleşmedi 3 haneli.
Adsenselerimden bitanesine bağlı bir kanalda 5 Videoya birden dünya engeli geldi.. Adsensedeki para işleme girmedi.
ilk defa oluyor .. Bankaya ödemeden bahsetmiyorum Para kesinleşmedi 3 haneli.
çok şükür bugün de paramızı aldık ama tabi ocak ayının düşük gelirleriyle aldık.napalım,bunada şükür![]()
Sizin Düşük Dediğiniz En Az 5 Hanelidir Hocam![]()
var hocam hangi banka?Çok enteresan ödeme işleme girdi fakat hala para hesaba geçmedi . Varmı acaba bu durumda olan ?
var hocam hangi banka?
hocam benim yapıkredi şube ile konustum havuzda bekleyen para yok dediler ...yarını bekliyoruz bakalım..VakıfbankÖğlende arayayım dedim sırada bekleyen 31 kişi var dedi . Şimdi arıyorum 34 kişi diyor . Galiba 1 tane çalışan var .
İşleme girmeyen var mı?
Var hocam var, delirmek üzereyim.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.