mail gelmeyen var mı benden başka?
msj gelmedı benımde ınsallah skntı olmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mail gelmeyen var mı benden başka?
Bana az önce bir hesabımla ilgili parayı gönderdik diye mail geldi ama diğer hesapla ilgili gelem giden yok...
bana da geldi abi az önce mail , adsense de sabah 8 de gönderildi yazıyo , banka parayı havuzda tutup işletiyo biraz ondan dolayı bizde bekliyoruzinşAllah yarına alırız
![]()
bana da geldi abi az önce mail , adsense de sabah 8 de gönderildi yazıyo , banka parayı havuzda tutup işletiyo biraz ondan dolayı bizde bekliyoruzinşAllah yarına alırız
![]()
hangi banka mami, garanti mi?bana da geldi abi az önce mail , adsense de sabah 8 de gönderildi yazıyo , banka parayı havuzda tutup işletiyo biraz ondan dolayı bizde bekliyoruzinşAllah yarına alırız
![]()
garanti hocam evethangi banka mami, garanti mi?
Hocam yeni mail geldi ödeme gonderdik diye ama bankayı kontrol edemedim bankaya da şimdi yatmış mıdır yarın mı yatar ziraat hesabı
Canlı elle kontrolün zevki başka demibugün hesaba yatar diye gittim bankaya,yatmamış geri dönüp geldim.arkadaş son 3 aydır pazartesi yatmaz salı gideyim diyorum.sonra pazartesi mutlaka çarşıda işim oluyor,bankayada gidiyorum çekeyim parayı diye ama gelmemiş oluyor ve salı günü tekrar gitmem gerekiyor.yine yarına kaldı paralar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.