2015 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana az önce bir hesabımla ilgili parayı gönderdik diye mail geldi ama diğer hesapla ilgili gelen giden yok...

Son düzenleme:
ben yt anlamıyorum az kaznaınca parayı bol veriyor ççok kazanınca 200 tl altına düşüyorsun artık anamakdan vazgeçiyorum bu ay çok iyi gidiyor yine aynısı olursa google hacklemeyi düşünüyorum:o

bana da geldi abi az önce mail , adsense de sabah 8 de gönderildi yazıyo , banka parayı havuzda tutup işletiyo biraz ondan dolayı bizde bekliyoruz :( inşAllah yarına alırız :)

hocam göndeirldi diyorsa o para er yada geç hesabınıza yatar korkmayın

bana da geldi abi az önce mail , adsense de sabah 8 de gönderildi yazıyo , banka parayı havuzda tutup işletiyo biraz ondan dolayı bizde bekliyoruz :( inşAllah yarına alırız :)

Geç olsunda güç olmasın kardeşim. Bizim için önemli olan işleme girmesiydi. İşleme girdikten sonra mutlaka yatar hesaplara...

an itibari ile mail geldi .. baktım sabah 10 da garantiye yapmışlar
yarın elimizde olur inşallah

sorun çıkarmasınlarda 1-2 gün işletsinler sorun değil orası (:

bugün hesaba yatar diye gittim bankaya,yatmamış geri dönüp geldim.arkadaş son 3 aydır pazartesi yatmaz salı gideyim diyorum.sonra pazartesi mutlaka çarşıda işim oluyor,bankayada gidiyorum çekeyim parayı diye ama gelmemiş oluyor ve salı günü tekrar gitmem gerekiyor.yine yarına kaldı paralar :D

an ıtıbarı ıle mail geldı arkadaslar :) yarınada odememızı alırsak mıss herkese bol kazançç

bugün hesaba yatar diye gittim bankaya,yatmamış geri dönüp geldim.arkadaş son 3 aydır pazartesi yatmaz salı gideyim diyorum.sonra pazartesi mutlaka çarşıda işim oluyor,bankayada gidiyorum çekeyim parayı diye ama gelmemiş oluyor ve salı günü tekrar gitmem gerekiyor.yine yarına kaldı paralar :D
Canlı elle kontrolün zevki başka demi :)
internet şubesinden bakarken hiçbir zevk yok :)
İki ay kadar önce note4 almak için para çekmeye gideyim dedim. 2200 tlyi banka 50 Lillik banknotlar olarak verdi. :) Elimde bir tomar para oldu. İçimden oha dedim bu kadar parayı ben bu ufacık telefonamj verecem dedim :) Tabi gittim verdim aldım :)
Ama parayi canlı elde tutmak daha bir baska :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri