2015 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mail geldi yapı kredi saat 14:50'de ödeme yapılmış ama bankanın aç gözlülüğü sağolsun yarına kaldı.

sleamlar arkadaşlar 1 dk önce google dan ödemenizi gönderdik diye mail geldi ama hesapta yok, yrına kaldı finans bank

şu başlığa bakasım gelmiyor görgüsüzler yüzünden . yahu yasak diyorlar hala 5 hane 4 hane bizene yahu ....

hey maşallah bana da ödeme gelmiş ama hocam hangi banka hesabımı eklediğimi unuttum .

Buna bakmanın bir yolu var mı acaba

şu başlığa bakasım gelmiyor görgüsüzler yüzünden . yahu yasak diyorlar hala 5 hane 4 hane bizene yahu ....
bende senin ne zaman yorum attığını görsem yine mi geldi bu diyorum.1 keremi işe yarar alakalı yorum yapmazsın.biz burada kolpacıyıda görüyoruz harbi adamlarınıda.e şimdi bende senin dediklerinden rahatsız oluyorsam nabacaz bu işi ?

ulan ne işbank nede vakıf hesaba yatırmamış yattılar paranın 1 gün daha üstüne ne yapacaklarsa artık

ulan ne işbank nede vakıf hesaba yatırmamış yattılar paranın 1 gün daha üstüne ne yapacaklarsa artık

Hocam kusura bakmayın ama banka sizin paranızı ne yapacak ? Google herkese aynı anda ödeme yapmıyor toplu gönderiyor ama herkese bir anda toplu göndermiyor.Kısım kısım gönderiyor hesaplara parayı eft ile , eft`de onaylanınca hesaba geçer.Yani Google daha ödeme yapmamış olabilir bende bugün kaç kere baktım yatmamış yarın yatar bir gün daha bekleseniz birşey olmaz herhalde sonuçta para hesabınıza geçecek.

Son düzenleme:
bende senin ne zaman yorum attığını görsem yine mi geldi bu diyorum.1 keremi işe yarar alakalı yorum yapmazsın.biz burada kolpacıyıda görüyoruz harbi adamlarınıda.e şimdi bende senin dediklerinden rahatsız oluyorsam nabacaz bu işi ?

youtubede çalıyorsun. burda adam hane yazmayın diyor link veriyor yine aynı akıla busefer x/y formülüyola kazanç belirtiyorsun.... benim rahatsız olduğum konu şu yasak mı değil mi? yada kimlere yasak kimlere değil bu xx hane aldım veya şu aldım bu verdim yönetim bi netlik getirsinde kafamız karışmasın.

İş Bankaları her zamanki gibi yarına sarktı

Vakıf geldi

Hocam kusura bakmayın ama banka sizin paranızı ne yapacak ? Google herkese aynı anda ödeme yapmıyor toplu gönderiyor ama herkese bir anda toplu göndermiyor.Kısım kısım gönderiyor hesaplara paraları eft ile eft`de onaylanınca hesaba geçer.Yani Google daha ödeme yapmamış olabilir bende bugün kaç kere baktım yatmamış yarın yatar bir gün daha bekleseniz birşey olmaz herhalde sonuçta para hesabınıza geçecek.

hocam mail geldi öğleden önce geldi hemde eft işlemi ne kadar uzun olabilir 5 saatte eft yapamayacak mı banka :rolleyes:

işleme girdiyse para google dan çıkmıştır. bankaların bekletmesi tamamen indira gandi. böyle 1000 kişinin parasını bekletseler gecelik faiz de iki üç elamanının maaşları çıkmış olur ama bankacılık sistemin de böyle ali cengiz oyunları dönmesine rağmen söylediğine katılıyorum bugün olmasa yarın alacan o işleme giren parayı strese girmeye gerek yok.

Hocam kusura bakmayın ama banka sizin paranızı ne yapacak ? Google herkese aynı anda ödeme yapmıyor toplu gönderiyor ama herkese bir anda toplu göndermiyor.Kısım kısım gönderiyor hesaplara paraları eft ile eft`de onaylanınca hesaba geçer.Yani Google daha ödeme yapmamış olabilir bende bugün kaç kere baktım yatmamış yarın yatar bir gün daha bekleseniz birşey olmaz herhalde sonuçta para hesabınıza geçecek.

hocam mail geldi öğleden önce geldi hemde eft işlemi ne kadar uzun olabilir 5 saatte eft yapamayacak mı banka :rolleyes:

Mail geldi ise Google ödeme yapmış olması lazım bankayı arayarak sorabilirsiniz.Ama birşey olmaz geç olsun güç olmasın.

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

işleme girdiyse para google dan çıkmıştır. bankaların bekletmesi tamamen indira gandi. böyle 1000 kişinin parasını bekletseler gecelik faiz de iki üç elamanının maaşları çıkmış olur ama bankacılık sistemin de böyle ali cengiz oyunları dönmesine rağmen söylediğine katılıyorum bugün olmasa yarın alacan o işleme giren parayı strese girmeye gerek yok.

İşleme girdiyse para Google`dan çıkmaz ödeme yaptık diye mail geldiği zaman para Google`dan çıkar.

boş ver uyma. maksadı tartışma çıkartmak her zaman yapıyor.

youtubede çalıyorsun. burda adam hane yazmayın diyor link veriyor yine aynı akıla busefer x/y formülüyola kazanç belirtiyorsun.... benim rahatsız olduğum konu şu yasak mı değil mi? yada kimlere yasak kimlere değil bu xx hane aldım veya şu aldım bu verdim yönetim bi netlik getirsinde kafamız karışmasın.

boş ver uyma. maksadı tartışma çıkartmak her zaman yapıyor.
zengin bebe gelmiş :D paralarıyla show yapan bebe sensin :D şimdi 2 zır görüş kankamı oldunuz şeker :D arkadaş gayet sakince söyledi.üstüne yorum atmadım :D sen sazan gibi yine geldin :D git kardeşim git paralarını say hadi bb.
Not: Yeni konu aç oradan sataşacam sana.bu konuyu kirletme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri