2015 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu cümlen bile karekterini yansıtıyor. senin dışında acaba her konunun altında birileriyle tartışan başka kişi yok. kendini ispatlamaya çalışıyorsun ama böyle olmaz. o dalaştığın arkadaşı da tanımıyorum isteyen herkesle arkadaş olurum bu seni ilgilendirmez. para konusunda da burada her konunun altında tartışacak biri aramak yerine çalışsaydın sende kazanırdın.

zengin bebe gelmiş :D paralarıyla show yapan bebe sensin :D şimdi 2 zır görüş kankamı oldunuz şeker :D arkadaş gayet sakince söyledi.üstüne yorum atmadım :D sen sazan gibi yine geldin :D git kardeşim git paralarını say hadi bb.
Not: Yeni konu aç oradan sataşacam sana.bu konuyu kirletme.

şu cümlen bile karekterini yansıtıyor. senin dışında acaba her konunun altında birileriyle tartışan biri bu forum da yok. o dalaştığın arkadaşı da tanımıyorum isteyen herkesle arkadaş olurum bu seni ilgilendirmez. para konusunda da burada her konunun altında tartışacak biri aramak yerine çalışsaydın sende kazanırdın.
ya he anasını he bi defol abi beyin 0 mı sende bb bb.söveyimmi sana bb bi defol git.git başka yerde ironi yap git git git git git git.

seni moderatörlere havale ediyorum. bu arada konuşmanın bayalığına bak. tıkandığın noktada beyinsiz, söverim bak ha diyorsun. :D 0 - 6 yaş

ya he anasını he bi defol abi beyin 0 mı sende bb bb.söveyimmi sana bb bi defol git.git başka yerde ironi yap git git git git git git.

Simdi googleden mail geldi,para hesaba yatmis bilmemkac hane:) Darisi basiniza

Son ödeme 23.03.2015 09:09:49 tarihinde yapıldı ve (....,.. TL) tutarındaydı diyor ama hesabıma para henüz daha yatmadı.21.Mar.2015 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı .... diyor acaba bu ne zaman yapılır.. Garanti

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] benim 1 hesabınki gelmedi.
Edit : Tamamen bankaların aç gözlülüğü saat 14:50'de yatıyor ama hesaba geçirmiyorlar.

Son düzenleme:
[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] benim 1 hesabınki gelmedi.
Edit : Tamamen bankaların aç gözlülüğü saat 14:50'de yatıyor ama hesaba geçirmiyorlar.
aynen şimdi yazı çıktı en son ödeme bugün ziraate sabah 8 de gönderilmiş para ayıptır yahu :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri