Evet alırsın hocam daha önce aldım hala da alıyorum.
Vadesiz değil ama, sadece günlük birikim hesabı açarak hocam ? Diğer adsense de vadesiz tl hesabı bağlı sorun olmaz sanıyorum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet alırsın hocam daha önce aldım hala da alıyorum.
Vadesiz değil ama, sadece günlük birikim hesabı açarak hocam ? Diğer adsense de vadesiz tl hesabı bağlı sorun olmaz sanıyorum ?
Gençler aylardır hatta yıl olmuştur ödeme almıyorum unutmuşum.
Otomatik ödeme beklemede: Banka hesabı
Şu an işlemde olmuş oluyor değil mi? Mail de geldi.![]()
Enpara'da Vadesiz TL hesabı dışında Birikim hesabı açsak yeni, isim aynı ama İbanlar farklı gene de ödeme alabilir miyiz arkadaşlar, var mı daha önce bu yolla para alan?
Odeme maili gelmeyen var mi ? Son odenen miktar da gorunuyor ama kesinlesen para eksiye dusmedi hala ben de
[MENTION=28617]ataozkan[/MENTION] bi sen mi ban yedin hocam , sadece sen isen senden kaynaklı bir hata söz konusu
ya ödeme maili gelsin yada ödendi yazsın panelde ikisinden biri yazıyorsa ödenmiştir zaten kasmayın bu kadar para yarın hesapta olur hayırlı olsun
ya ödeme maili gelsin yada ödendi yazsın panelde ikisinden biri yazıyorsa ödenmiştir zaten kasmayın bu kadar para yarın hesapta olur hayırlı olsun
google parayı yatırmış saat 3 civarı ancak banka hesabıma geçmemiş ne yapmak lazım arkadaşlar?
ilk ödemen mi ? yani ilk defa mı adsense kullanıyorsun ?
Geçen ay ödeme aldım , bu ay yarın yatacakmı yada banka ödemeyi geri mi gönderdi diye düşünüyorum çünkü diğer adsensim otomatik ödemede 17.33 te talimat geçmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.