D
daralll
Guest
arkadaş yabancı paypala kesinti konusuna ancak 3-5 cevap gelirken ,şu payoneer den ödeme alanlara bak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bütün antin kuntin işler beni bulmasa şaşarım zaten dolar ödemesinde teb atm si kıllık yaptı parayı vermedi payoneer hesabımdan düşmesine rağmen onunla uğraşırken, euroda onaya takıldık resmen beni sınıyorlar[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam siz ödemenizi alabildinizmi?
payonerden bu ay ödeme almadım hocam çünkü benimki web adsense idi ve o hesabında reklamları pin girmedigim için 6 aydır duraklatılmıştı.başkada alacagım para yoktu adsense den zaten bugünlerde
edit : fakat geçen yıl yt adsense üzerinden kazandıgım paralar yüzünden payonerde 2 farklı hesabımda sorun yaşadıgımı ve bi hesapdaki parayı zar zor aldıgımı,digerine ise bloke kondugunuda hatırlatmak isterim.benden para kaynadıgını sordular,yt diyince hangi kanal dediler,sonra kanala bakıp buradan kazandıgın paraları veremeyiz çünkü dizi,film yüklemişsin yani videolar senin degil diyip vermediler parayı.tam miktar aklımda degil ama 1500-2000$ civarında alacaktım toplamda bu 2 hesapdan ve 400$ kadar olanı zarzor aldım,digeri kaldı.
payoneer ödemeleri bankaya ulaşan varmı ben çarşamba gündüz 12'den önce ödeme talebi yapmıştım hala ulaşmadıda
Usa pinim 5 ay sonunda bugün geldi ve girdim ne zaman işleme girer beyler?
Hocam payoneer hesabınız kartlimi yoksa sadece banka hesabımı daha çok kartlı hesaplarda bu durum yaşanıyor diye duymuştum
payonerden bu ay ödeme almadım hocam çünkü benimki web adsense idi ve o hesabında reklamları pin girmedigim için 6 aydır duraklatılmıştı.başkada alacagım para yoktu adsense den zaten bugünlerde
edit : fakat geçen yıl yt adsense üzerinden kazandıgım paralar yüzünden payonerde 2 farklı hesabımda sorun yaşadıgımı ve bi hesapdaki parayı zar zor aldıgımı,digerine ise bloke kondugunuda hatırlatmak isterim.benden para kaynadıgını sordular,yt diyince hangi kanal dediler,sonra kanala bakıp buradan kazandıgın paraları veremeyiz çünkü dizi,film yüklemişsin yani videolar senin degil diyip vermediler parayı.tam miktar aklımda degil ama 1500-2000$ civarında alacaktım toplamda bu 2 hesapdan ve 400$ kadar olanı zarzor aldım,digeri kaldı.
Peki kanal şifresi mi sordular kanalın sana ait olduğunu nasıl anlayacaklar..
kanalın hakkında bölümü varya hocam,oraya bizim için bi not yaz dediler o hesaba erişimim oldugunu dogrulamak için.bagzı arkadaşlardan şifrede istemişler ama benden not yazmamı istediler about bölümüne.
Demek böyle durumlar için not yazdıracak özgün kanal bulmak lazım ..
Edit: adsense id falan soruyorlar mi?
peki size vermedikleri parayı ne yaptılar hocam? google'a iade mi ettiler yoksa para hala payoneer'da da size mi vermiyorlar. kendi zimmetine geçiremez neticede
benimde dün geldi,gece girmiştim.banka hesabınıda ondan önceki gün girmiştim zaten,para bugün geldi payoner hesabıma.
kartsız hesapdı hocam 2side...sadece 1 defa kartlı hesap açtım o da en eski hesabım ve o hesapda hiç sorun yaşamadım.o zaman web sitelerim vardı,onlarca farklı firmadan heray ödeme aldım ve sorun yaşamadım kartlı hesabımda.yani kartla alakası oldugunu sanmıyorum.
Halen para geçmedi payoonere![]()
payoneer bankaya ödedi bilginize
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.