2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş yabancı paypala kesinti konusuna ancak 3-5 cevap gelirken ,şu payoneer den ödeme alanlara bak :D

Bütün antin kuntin işler beni bulmasa şaşarım zaten dolar ödemesinde teb atm si kıllık yaptı parayı vermedi payoneer hesabımdan düşmesine rağmen onunla uğraşırken, euroda onaya takıldık resmen beni sınıyorlar:) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam siz ödemenizi alabildinizmi?

payonerden bu ay ödeme almadım hocam çünkü benimki web adsense idi ve o hesabında reklamları pin girmedigim için 6 aydır duraklatılmıştı.başkada alacagım para yoktu adsense den zaten bugünlerde :)

edit : fakat geçen yıl yt adsense üzerinden kazandıgım paralar yüzünden payonerde 2 farklı hesabımda sorun yaşadıgımı ve bi hesapdaki parayı zar zor aldıgımı,digerine ise bloke kondugunuda hatırlatmak isterim.benden para kaynadıgını sordular,yt diyince hangi kanal dediler,sonra kanala bakıp buradan kazandıgın paraları veremeyiz çünkü dizi,film yüklemişsin yani videolar senin degil diyip vermediler parayı.tam miktar aklımda degil ama 1500-2000$ civarında alacaktım toplamda bu 2 hesapdan ve 400$ kadar olanı zarzor aldım,digeri kaldı.

Son düzenleme:
payoneer ödemeleri bankaya ulaşan varmı ben çarşamba gündüz 12'den önce ödeme talebi yapmıştım hala ulaşmadıda

payonerden bu ay ödeme almadım hocam çünkü benimki web adsense idi ve o hesabında reklamları pin girmedigim için 6 aydır duraklatılmıştı.başkada alacagım para yoktu adsense den zaten bugünlerde :)

edit : fakat geçen yıl yt adsense üzerinden kazandıgım paralar yüzünden payonerde 2 farklı hesabımda sorun yaşadıgımı ve bi hesapdaki parayı zar zor aldıgımı,digerine ise bloke kondugunuda hatırlatmak isterim.benden para kaynadıgını sordular,yt diyince hangi kanal dediler,sonra kanala bakıp buradan kazandıgın paraları veremeyiz çünkü dizi,film yüklemişsin yani videolar senin degil diyip vermediler parayı.tam miktar aklımda degil ama 1500-2000$ civarında alacaktım toplamda bu 2 hesapdan ve 400$ kadar olanı zarzor aldım,digeri kaldı.

Hocam payoneer hesabınız kartlimi yoksa sadece banka hesabımı daha çok kartlı hesaplarda bu durum yaşanıyor diye duymuştum

payoneer ödemeleri bankaya ulaşan varmı ben çarşamba gündüz 12'den önce ödeme talebi yapmıştım hala ulaşmadıda

Aynı gün ve saatte ben de çekim işlemi yaptım. Şaşırtıcı bir şekilde benimki az önce yatmış. Ancak; 26 TL EFT kesintisi olmuş(Sanırım banka ile alakalı). Daha önce 2 kez Payoneer'den ödeme almıştım, herhangi bir kesinti olmamıştı.

Normalde çekim talebi yaptığımda 4 iş günü içinde bankanıza yatacak diyordu. Yani ben Salı günü yatar diye bekliyordum ki daha önce böyle olmuştu hep. O güne kadar bekle bence.

Bakıyorum da kesinleşmeyen adamların bile yurt dışı adsensesi var sözde ödeme almıyordu bu ay girdim daha kayıt oldum payonere gelecek ay ödeme alırım inşallah.

Yine kelek attı adsense bu ay bana. Her yıl başı aynı problemi yaşıyorum. Ödeme maili aldım sevindim ama sonu hüsran, Allah sonumuzu hayır etsin.

Usa pinim 5 ay sonunda bugün geldi ve girdim ne zaman işleme girer beyler?

benimde dün geldi,gece girmiştim.banka hesabınıda ondan önceki gün girmiştim zaten,para bugün geldi payoner hesabıma.

Hocam payoneer hesabınız kartlimi yoksa sadece banka hesabımı daha çok kartlı hesaplarda bu durum yaşanıyor diye duymuştum

kartsız hesapdı hocam 2side...sadece 1 defa kartlı hesap açtım o da en eski hesabım ve o hesapda hiç sorun yaşamadım.o zaman web sitelerim vardı,onlarca farklı firmadan heray ödeme aldım ve sorun yaşamadım kartlı hesabımda.yani kartla alakası oldugunu sanmıyorum.

Peki kanal şifresi mi sordular kanalın sana ait olduğunu nasıl anlayacaklar..

Peki kanal şifresi mi sordular kanalın sana ait olduğunu nasıl anlayacaklar..

kanalın hakkında bölümü varya hocam,oraya bizim için bi not yaz dediler o hesaba erişimim oldugunu dogrulamak için.bagzı arkadaşlardan şifrede istemişler ama benden not yazmamı istediler about bölümüne.

kanalın hakkında bölümü varya hocam,oraya bizim için bi not yaz dediler o hesaba erişimim oldugunu dogrulamak için.bagzı arkadaşlardan şifrede istemişler ama benden not yazmamı istediler about bölümüne.

Demek böyle durumlar için not yazdıracak özgün kanal bulmak lazım ..

Edit: adsense id falan soruyorlar mi?

peki size vermedikleri parayı ne yaptılar hocam? google'a iade mi ettiler yoksa para hala payoneer'da da size mi vermiyorlar. kendi zimmetine geçiremez neticede

Demek böyle durumlar için not yazdıracak özgün kanal bulmak lazım ..

Edit: adsense id falan soruyorlar mi?

peki size vermedikleri parayı ne yaptılar hocam? google'a iade mi ettiler yoksa para hala payoneer'da da size mi vermiyorlar. kendi zimmetine geçiremez neticede

bana id falan sormadılar hocam,about bölümüne not düş demişlerdi.parayı geri google a göndericez dediler ama adsense hesabı kapanmıştı o günlerde,geri gönderdikleri para hesaba geri mi döndü yoksa gidip çocuga oyuncak mı aldılar bi bilgim yok :)

benimde dün geldi,gece girmiştim.banka hesabınıda ondan önceki gün girmiştim zaten,para bugün geldi payoner hesabıma.

kartsız hesapdı hocam 2side...sadece 1 defa kartlı hesap açtım o da en eski hesabım ve o hesapda hiç sorun yaşamadım.o zaman web sitelerim vardı,onlarca farklı firmadan heray ödeme aldım ve sorun yaşamadım kartlı hesabımda.yani kartla alakası oldugunu sanmıyorum.

İşleme girdi.otomatik ödeme yazıyo ama en son ödeme 0,sanırım bnmki de yarın yatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri