peki bu 4 kat kesinleşende gecen ay kesinleşmeme durumu oldu mu hocam?_
Güzel ve benim atladığım bir soru.
İnşallah cevabı evettir. İnşallah geçen ay %80 90 kesinti olan hesaplarda bu fazla kesinleşmeler olmştur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ben de payyoner çalışmayı düşünüyordum. herhangi bir sorun mu oldu?Spama düşmeyip kesinleşen ve işleme girmeyen Payoneer bekleyen varmı ?
gerek kalmadı hocam kanal boş bi kanaldı zaten. neyse bi adsensemiz gitti kalanlarla devam artık .Hocam kanalında halen reklam çıkıyorsa para kazanma kapanmamıştır al hemen taşı başka adsense'e madem.
Bankaya sorsun bir baban ama büyük ihtimal öyle bir hesap olmadığı için 15 gün içinde adsense hesabına para geri dönecek zaten uyarı verir , yeni banka hesabı tanımla(birincil ödeme olarak) şimdiden, geri dönünce direk o hesaba yatırırlar.[/QUOTE
Bilgi için teşekkür ederim hocam.
---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------
Bilgi için teşekker hocam.
yeni hesap şimdi tanımlayamazsın çünkü hesap tanımlamak için hesabında 200 tl üstü olması lazım para geri döndükten sonra tanımlarsın.
adsense hesabım askıya alınmış kesinleşme olmamıştı![]()
dun aksam ustu banka dogrulamasi yapmistim bu sabah yatmisti mikar . 1 saat once mail bildirimi geldi odendi diye bilginize...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Payoneere xxx dolarım yattı çarşamba günü bankaya çektim hala gelmemiş varmı bilgisi olan ?
daha önce bankası doğrulanmış adsenseye yeni pin girdim yarın yatar mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Youtube kaynaklı kazançlar 11 kasım cuma kesinleşir.
Ödemeler 21 kasım pazartesi işleme girer. 22 Sabah 9 itibari ile banka hesaplarına düşmeye başlar. Akşam 17:00 ye kadar ödemeler tamamlanır.
İlk defa ödeme alacak hesaplar işleme girme süresi 1 gün uzayabilir. Kazanç paylaşımı yasaktır. Kesinti oranlarınızı belirtiniz. Kazanç paylaşımında bulunmak isteyenler TIKLAYABİLİR. Diğer türlü paylaşımın cezası 1 hafta uzaklaştırmadır...
Kesinti hesaplamak için YT ARAÇLARINI kullanabilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.