2016 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ettim bu ay 4 5 katı fazla kesinleşme olan hesaplardan ödeme alabilen oldumu?
Benim bir hesabımda 5 6 aydır hiç kanal yokken 900 tl kesinleşti ama spama düşmüştü banlandı.
Spama düşmeden 4 5 kat kesinleşen ve ödeme alabilen oldu mu ?

Merak ettim bu ay 4 5 katı fazla kesinleşme olan hesaplardan ödeme alabilen oldumu?
Benim bir hesabımda 5 6 aydır hiç kanal yokken 900 tl kesinleşti ama spama düşmüştü banlandı.

benim banlanmadı ama pin gelmediği için alamadım.Sorun yok spama düşmedi.

işlemler saat kaça kadar sürüyor arkadaşlar benimki yatmadı da adsense spamdaydı girmekte istemiyorum son saati bekleyecem de. son yatırmalar kaça kadar oluyor?

işlemler saat kaça kadar sürüyor arkadaşlar benimki yatmadı da adsense spamdaydı girmekte istemiyorum son saati bekleyecem de. son yatırmalar kaça kadar oluyor?

Hocam bence hesabına girip acı gerçek ile yüzleşmen gerekiyor gibi :(
Dün gece tüm hesaplar işleme girdi sanırım. Girmeyen olsa yazardı şimdiye kadar.

Hocam bence hesabına girip acı gerçek ile yüzleşmen gerekiyor gibi :(
Dün gece tüm hesaplar işleme girdi sanırım. Girmeyen olsa yazardı şimdiye kadar.
Hocam adsensin açık olduğu gmailin kanalı açık ve reklamda çıkıyor bence banlanma olmadı o yüzden sordum burda. banlamamıştır dimi :)))) yok yok banlanmadı

aldım ben hocam 5 kat olanı. ban olayı spamdan gidenlere vurdu bu ay.

Arkadaşlar Garanti Bankasında babamın hesabı vardı. Ben İbanını adsenseye bağlamıştım. ilk ödememi de iki aya önce almıştım. Babam geçen garanti deki o hesabını kapatıp yine garantide başka hesap açmış. Adsensede hesaba para gönderildi diyor ama hesapta para yok ne yapmalıyım. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.

benimde tüm hesaplarım yattı, spama düşen bir adsenseninde ödemesi yattı,

geçen ay 24 ekimde 2 adsensem spama düştü, bu ay 12 kasımda sildim, kesinleşmelerden sonra, biraz önce sildiğim bir adsensenin ödemesi yattı 26 TL
adsenseyi tekrar geri getirdim hala açık, diğer ödemesi yatmayan spama düşen adsenseyide geri getirdim, o da banlı olarak çıktı :)

Hocam kanalında halen reklam çıkıyorsa para kazanma kapanmamıştır al hemen taşı başka adsense'e madem.

dün aynı şekilde banlanan adsensedeki kanalın para kazanması açıktı farklı adsenseye bağladığım an para kazanması devre dışı bırakıldı

Arkadaşlar Garanti Bankasında babamın hesabı vardı. Ben İbanını adsenseye bağlamıştım. ilk ödememi de iki aya önce almıştım. Babam geçen garanti deki o hesabını kapatıp yine garantide başka hesap açmış. Adsensede hesaba para gönderildi diyor ama hesapta para yok ne yapmalıyım. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.

Bankaya sorsun bir baban ama büyük ihtimal öyle bir hesap olmadığı için 15 gün içinde adsense hesabına para geri dönecek zaten uyarı verir , yeni banka hesabı tanımla(birincil ödeme olarak) şimdiden, geri dönünce direk o hesaba yatırırlar.

Bankaya sorsun bir baban ama büyük ihtimal öyle bir hesap olmadığı için 15 gün içinde adsense hesabına para geri dönecek zaten uyarı verir , yeni banka hesabı tanımla(birincil ödeme olarak) şimdiden, geri dönünce direk o hesaba yatırırlar.[/QUOTE
Bilgi için teşekkür ederim hocam.

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

Bankaya sorsun bir baban ama büyük ihtimal öyle bir hesap olmadığı için 15 gün içinde adsense hesabına para geri dönecek zaten uyarı verir , yeni banka hesabı tanımla(birincil ödeme olarak) şimdiden, geri dönünce direk o hesaba yatırırlar.

Bilgi için teşekker hocam.

Enpara hesaplara sabah yatmış. Şehir dışındayım payoneer yatınca birisi pm atabilir mi.
Teşekkürler

işbank hala gelmedi benimle aynı durumda olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri