2016 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar lütfen bir bakın görüntü böyle ödeme işleme girmiş mi alacak mıyım ödemeyi ama her hangi bir mail gelmedi işleme girdi vs diye :( kesinleşme var ama alabilir miyim ödememi

R16ka1.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen bir bakın görüntü böyle ödeme işleme girmiş mi alacak mıyım ödemeyi ama her hangi bir mail gelmedi işleme girdi vs diye :( kesinleşme var ama alabilir miyim ödememi

Altta 1-21 Kas 2016
yazan yere tıklarsan görebilirsin.

Son düzenleme:

m486YV.png

Kardesım maıle baksana nıe heyecan yapıosun maıl geldıyse tamamdır.

miktarı gizle istersen sanırım girmemiş işlemleri görüntüle de kasımdaki aralıkta yoksa birşey işleme girmemiştir bizde bu durumdayız.

2 adsensimede mail gelmiş ödeme ile ilgili ancak para henüz yatmadı.

yemin ederim yaşlandım be kesinleştimi kesinleşcekmi işleme girdimi gircekmi

arkadaşalr sıkıntı yapmayın
geceye kadar herşey rayına oturacak
1 inde son ödeme falan herşey gözüktü ama işlemde yazmıyor
diğerinde işlemde ama beklemede diyor
paneller geç güncelleiyor ondan kaynaklı
sakin olun geceye herşey yansımış düzelmiş olur

R16ka1.png

Bende aynı durumdayım hocam, merakla bekliyorum. Herhangi bir banlanma ya da telefon onayı vs vs yok. Merakla ve heyecanla bekliyorum.

R16ka1.png

Bu işlemde değil resimdeki yerde 21 ekim kısmı 21 kasım olması gerek bendede aynı durum var :/
xxx tutarındaki son ödemeniz Eki 21 tarihinde yapıldı. şu kısım

Bu işlemde değil resimdeki yerde 21 ekim kısmı 21 kasım olması gerek bendede aynı durum var :/
xxx tutarındaki son ödemeniz Eki 21 tarihinde yapıldı. şu kısım
Kesinleşçekmi kesinleşmicekmi durumundan sonra yeni sistem bu degildir inş.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinleşçekmi kesinleşmicekmi durumundan sonra yeni sistem bu degildir inş.

kesinleşecek durumda daha kesinleşmedi ben F5 yapıyorum hataya baksanızya "Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar. "
Hadi artık kesinleştir:(

kesinleşecek durumda daha kesinleşmedi ben F5 yapıyorum hataya baksanızya "Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar. "
Hadi artık kesinleştir:(
O sayfayı kapat tekrar gir adsenseye düzelir o

BEN SİZE YAZAYIM
1- MAİL GELDİYSE İŞLEME GİRDİ YARIN PARANIZ HESAPTA
2- MAİL GELMEDİ ADSENSEDE ÖDEME 21 KAS. VEYA NOV 21 PARA GÖNDERİLDİ DİYORSA PARANIZ YARIN HESAPTA
3- OTOMATİK ÖDEME BEKLEMEDE YAZIYORSA PARANIZ YARIN HESAPTA
4-1-21 KASIMDA İŞLEM GÖRÜNMÜYOR ANCAK SON ÖDEME 21 KASIMDA GÖNDERİLDİ YAZIYORSA PARANIZ YARIN HESAPTA
5- ADNSESE GİRDİĞİNİZDE GOOGLE ADSENSE ACCOUNT HAAS BEEN DİSABLED DİYORSA İŞTE OZAMAN HAPI YUTTUNUZ :D

bu kadar strese gerek yok yukarıda yazdıklarım adsenselerinizde görünüyorsa parnız yatacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri