2016 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabı kesinleşmeden konuya yazan arkadaşlara son uyarıdır, aksi takdirde ceza ve uzaklaştırma uygulaması yapak zorunda kalacam.Saygılar...

edit yanlış konu

Son düzenleme:
Az önce bir hesabımı f5 yaptım kesinleştiğini gördüm... (hala kesimleşmeyen hesap/lar mevcut)

Birde açıklama, kesimleşen adsense saati abd saatine göre, yani 7 saat farklı gunluk adsense kapanışları. TC saatine göre olan ise beklemede. Ciddide kesinti var, anlamadım gitti.

Konuyu uplamak istemedim ama, konu kesinleşmeyle ilgili. Son durum budur.

Açıklama: adsense Türk adsense sadece saat dilimi farklı. Yani Türkiye adres doğrulamalı.

Son düzenleme:
cvp

bu aylar benım hesplar ölü zaten.sadece spamdn kapanan kanalınodemesını yapmamıstı gecen ay o kanl veya kanlları tamamen sıldım oyuzden sordum kesınlesmesını umıt edıorum ondan

Tek kişinin mi kesinleşmiş beyler yok mu başka?

Beyler herkes aynı şeyi bekliyor. Konuyu hortlatmayın gece yarısından da önce kesinleşme beklemeyin. Saygılar..

Affınıza sığınarak bişey söyleyeceğim benimm adsense daha kesinleşmedi youtube kanallarımdan biri para kazanma devre dışı kaldı hala kesinleşmesini bekleyenler var mı?

Affınıza sığınarak bişey söyleyeceğim benimm adsense daha kesinleşmedi youtube kanallarımdan biri para kazanma devre dışı kaldı hala kesinleşmesini bekleyenler var mı?

ne cesaret var sende ya :mad:

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 78 (47 üye ve 31 misafir) :D yanlış alarm verdi arkadaş

Son düzenleme:
Benim de adsense kesinleşmedi, sanırım herkes de endişeli bir bekleyiş var.. inşallah kısa sürede kesinleşir de rahat bir nefes alırız...

Hazır hortlamışken bir şey soracağım. Bu konuya yorum yazılmasında ne gibi bir sakınca var, Neden engel koyuluyor ?
Eskiden ödeme konuları 50-100-150 sayfa olurdu güzel muhabbetlerle sohbetlerle geçerdi.

Sürekli kesinleşme bekleyen arkadaşların burada ne işi var adsenseleri yenileyip baksınlar!

Yok arkadaşlar bizimkiler kesinleşti sizden saklıyoruz. Şaka gibisiniz yemin ediyorum, neden yazıyosunuzya??

Hazır hortlamışken bir şey soracağım. Bu konuya yorum yazılmasında ne gibi bir sakınca var, Neden engel koyuluyor ?
Eskiden ödeme konuları 50-100-150 sayfa olurdu güzel muhabbetlerle sohbetlerle geçerdi.

Sürekli kesinleşme bekleyen arkadaşların burada ne işi var adsenseleri yenileyip baksınlar!

Sadece 11 ve 21 inde yazmak yasak sebebi bu konuyu gören işlemi girmiş sanıyor. Bazı üyeler bu konuya özel bildim alıyor her mesaj yazıldığında. 11 ve 22 sinde mesaj yazmayınız.

Kesinleşme konusun dada sıkıntı yapmaya gerek yok genel olarak kesinleşmedi henüz.

Kesinleşme olmadan mesaj yazmayınız...

1 adsense daha kesinleşti. Bazı arkadaşlar senin nasıl önce kesinleşiyor kafa mı buluyorsun diyebilir ama bende bilmiyorum bu hesap pinli değil belki ondandır başka da bişey gelmiyor aklıma.

80b57bd57752476fa4620bf710bafcdb.png

d976898a6a4d44629506d641d636c909.png

Hastaydım yatıyordum dün kesinleşti yazdın diye annemlerin evinden kendi evime kadar o halde yürüdüm ama ne kesinleşme vardı ne başka bişey bence siz kesinleşince yazmayın çünkü nasıl bir hikmetse sadece sizde kesinleşiyor geçen ayın kesinleşmelerini yeni görüyo olabilir misiniz ?

1 adsense daha kesinleşti. Bazı arkadaşlar senin nasıl önce kesinleşiyor kafa mı buluyorsun diyebilir ama bende bilmiyorum bu hesap pinli değil belki ondandır başka da bişey gelmiyor aklıma.

80b57bd57752476fa4620bf710bafcdb.png

d976898a6a4d44629506d641d636c909.png

resim yerine siyah ekran ataydın daha anlaşılır olurdu bune?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri