2016 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce bir hesabımı f5 yaptım kesinleştiğini gördüm... (hala kesimleşmeyen hesap/lar mevcut)

Birde açıklama, kesimleşen adsense saati abd saatine göre, yani 7 saat farklı gunluk adsense kapanışları. TC saatine göre olan ise beklemede. Ciddide kesinti var, anlamadım gitti.

Konuyu uplamak istemedim ama, konu kesinleşmeyle ilgili. Son durum budur.

Açıklama: adsense Türk adsense sadece saat dilimi farklı. Yani Türkiye adres doğrulamalı.

**Türkiye adres ve saati hesaplar kesinleşmeye devam ediyor.. 5 dk once kesinleşmeler başladı. kesintiler normal standart...

peeh mutsuz etti çokta bişi gelmedi be :D neyse hayırlı olsun felaket tellallarına selamlar

oh beeee ağustosta 2 telifli sildiğim kanal geçen ay kesinleşmemişti sadece kanalı silmiştim maili silmemiştim. eylülde maili de sildim kesinleşmiş :D

Arkadaşlar boş yere mesaj yazmıyorum.Herkesi sakinleştirmek için yazıyorum.

Ayın 12-13 kesinleşmeler oldu olabilir bu gibi durumlar sakin olalım.İlla ayın 11 kesinleşme olucak diye birşey yok bu demek değil kötü bir durum bunu 3 buçuk senedir adsense kullanan biri olarak yazıyorum.

Sakin olalım sıkıntı yok [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konuyu bundan sonra kesinleşmeler ayın 11 olabilir arasıra 12-13 uzayabilir yazarsanız memnun oluruz bu gibi durumlar daha önce oldu.Boş yere konuyu güncellemeyin arkadaşlar yararlı bir şey yazın.

Sabreden devriş muradına ermiş :D

Hooobbalaa :) Süper. Aynı kesinleşme önümüzdeki ayda olursa 2. ödememi alabileceğim..

Sonunda kesinleşti, dünden beri f5 tuşunu aşındırdım :D Birçok kanalım spam vb. şeylerden kapanmasına rağmen standart kesinti ile kesinleşti. Birçoğunun pra kazanmasıda gitmişti ve silmiştim kanalları

Yeni açtığım adsense %300 fazla kesinleşti sanırım eski kanalları bağladığım için böyle bir şey oldu. Aktif olarak kullandığım adsensede %15 civarı bir kesinti gözüküyor.

Tümü Kesinleşmiş

HATTA Fazladan Kesinleşmiş Harçlığımı vede 3 aydır fazladan para verdiğin için

sağol adsenseeeeeeeeeeeeee :D

Son düzenleme:
Sonunda kesinleşti, dünden beri f5 tuşunu aşındırdım :D Birçok kanalım spam vb. şeylerden kapanmasına rağmen standart kesinti ile kesinleşti. Birçoğunun pra kazanmasıda gitmişti ve silmiştim kanalları

Hocam bir sorum olacak 2 kanalımın para kazanması gitmişti videoları sadece sildim adensem 20 gündür sağlam fakat 5 hane bekliyordum sıfır gözüküyor acaba bu para sonradan yani öbür ay kesinleşme şansı varmı yoksa soğuk su mu içeyeyim

Hocam bir sorum olacak 2 kanalımın para kazanması gitmişti videoları sadece sildim adensem 20 gündür sağlam fakat 5 hane bekliyordum sıfır gözüküyor acaba bu para sonradan yani öbür ay kesinleşme şansı varmı yoksa soğuk su mu içeyeyim

Hocam benim böyle olupta bir sonraki aya kesinleşen birçok kanalım oldu. Önümüzdeki ayı bekle soğuk su içmek için daha erken :)

1 adsensem kesinleşti 4 hane kesintiye bakamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri