Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler tek tek alıntılayamadım ama benim geçen ay 4 hane kesinleşmesi gerekirken 90 lira kesinleşmişti bu ay hepsi tam kesinleşti haberiniz olsun çok soran olmuş bunu
Gmailimi sildin
İlk mesajımda kesintilerini zi değil kesinti oranınızı yazın diye uyardım. Bundan sonrası için 1 ay süreli uzaklaştırmaya başlıcam..
Vallaha usta , ilk defa kararlı görüyorum forumu , kimse sözlerinizi dinlemiyor , eskiden olsa çatır çatır kurallar işliyordu , eski günlere inş![]()
İlk mesajımda kesintilerini zi değil kesinti oranınızı yazın diye uyardım. Bundan sonrası için 1 ay süreli uzaklaştırmaya başlıcam..
kesinleşmeyen arkadaşlar kanalın önceki adsensesine baksın benim bi kanal önceki adsensede kesinleşmiş
aynen direk gmaili sildim ne var ne yok. ondan önceki ay sadece kanalı silmiştim mail duruyodu sonra maili komple sildim bu ay hepsi kesinleşti
neden riskli olsun hocam bide ben kanalı kalabalıkdan kurtardım patlama yapmıştı yumurtaları sepetlere ayırdım yani diyorum neden kesinleşmiyorhocam kanalın adsense değiştirmek riskli değil mi ?
süpersin hocam, inş önümüzdeki ay, bu ay yüzde 41 kesinti yapılan fazladan miktarın ödemesini alırım
inş hocam ya ben bu ay çok mutlu oldum önümüzdeki ay da inş sen çok mutlu olursun
Komple kökten hesabı silmiş olsaydın videolar yerine bu ay kesinleşirdi ödemen, hemen komple kökten hesabı sil mailde dail birdahaki aya kesinleşir kaza bela olmaz ise..
tek adsense %30 fazla kesinleşmiş, bi önceki kesilenler yansımış.
Arkadaşlar telifle alakalı bir durum değil kesinleşme.
Benim şuan baktım kesinleşti %19 kesinti.
Kanala telif geldi silmedim kanalı sonrasında topluluk geldi ondan sonra sildim ama kesinleşmede sorun olmadı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.