2016 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar benimde hala kesinleşmedi. Ve kanal hala para kazandırıyor. Ben kurnazlık yapmıştım adsenseye başvurmadan admob açmıştım sonra hemen adsense açınca hiç onay felan beklememiştim hemen açılmıştı ondan olabilir mi acaba?

ahhaahahahha şakamısın sen sabah sabah ??
bende herhangi bir işlem yok . kendi adına konuş. tek kanal tek adsense telif yok kapanma yok hiçbişi yok hala kazanmaya devam edior kanal ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim aynı durum bende de var. Tek kanal, tek adsense içinde 2 uyarı var ama para kazanma açık ve hala ayakta. Ama kesinleşmedi :(

2 adsense'de kesinleşmemişti dün gece. 8:30 gibi 3 hane veren kesinleşmiş. diğeri 4 hane bekliyordum hala kesinleşmemiş. adsense 1 yıldır kazanç veriyordu.

%95 kesinti bu nedir yahu , hiç böyle birşey görmedim

20 adsenseden 5 i kesinleşmedi 1 i spama düştü 6 sına daha girip bakmadım

Son düzenleme:
kesinleme olmayanlara şunu diyim benim bir adsense eylül ayında kesinleşme beklerken kesinleşmedi ve bağlı kanallar kazandırmaya devam ediyordu bir sonraki ay kesinleşme oldu

15ine kadar kesinlescek diyor ama ? 13 14unde kesinleşen oldu mu hiç ?

akşam kesinleşmeyen adsense %94 kesintiyle kesinleşti
kesinleştirmek için hesap yapmaya uğraşmamışlar direk baştaki rakamı silmişler

4 haneler kuruş kesinleşmiş 54 lira olan adsense 124 tl kesinleşmiş böyle kesinleşme olacaksa 300+ adsense açıp 100 lira biriktiririm gerçekten hata olabilir hiç bir hata olmadı diyorsunuzda belki bu ilkdir herşeyin bir ilki vardır ilk defa böyle bişey yaşıyoruz sadece spam değil özgün kanallarında kesinleri 95lerde googlenin özgüncülere böyle bişey yapma hakkı yok nasıl adsenselere izlenimler yansımadı yada yanlış yansımışsa kesinleşenlerde yanlış yazılmış olabilir bu çok doğal bekleyip greceğiz

şimdi girip bakabildim yüzde 99.9 kesinti ile aranıza katılmış bulunmaktayım:D

%15 %77 %58 %91 4 adsensemin kesintileri, resmen kesinleşmeyenlere imrendim şuan,lakin geçmişte de bazı adsenselerde buna benzer bir durum olmuş, daha haftasında mail atıp kalanını ödemişlerdi sanki, hayal meyal öyle bişiy hatırlıyorum. inşallah buda öyle birşeydir zaten ana gelir kaynagım 2 kanalımı dün kapattın illa veremmi olalım ne olalım ne istiyosun google amca

Google forumlarında bir mod şu şekilde yazmış.. Bugün yarın belli olur işin aslı.

şimdi birşey farkettim geçen ay kesinleşmedi zannettiğim adsensede 0,12 kuruşluk kesinleşme olmuş normalde geçen ay 4 haneye yakın bekliyordum kesinti bukadar olmuş

ödemeleri görüntüle dediğimde detayı farkettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri