2016 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya Adsense : 18% kesinti.
TR Adsense : %99,99 kesinti ne lan bu?

Geçen ay spama düşen TR adsense'imde 493 TL vardı. Kesinleşen 0,07 TL oldu.

Özetle kapanan kanallar kesinleşmiyor.

Usta açık kanal da kesinleşmedi daha.

2 kanal vardı. XXXX XXXX kazandırıyor diyelim ikisi de bir ayda. Bir tanesi kapanmıştı. Onu gözden çıkarsak, diğer XXXX kazancının kesinleşmesi lazım. O da kesinleşmedi :(

Geçen ay 5 hane beklediğim adsense xx hane kesinleşmişti bu ay gönderir diyordum. yine xx hane kesinleşmiş. diğeri %75 kesmiş diğerlerine bakmaya iştah kalmadı

Almanya Adsense : 18% kesinti.
TR Adsense : %99,99 kesinti ne lan bu?

Geçen ay spama düşen TR adsense'imde 493 TL vardı. Kesinleşen 0,07 TL oldu.

Özetle kapanan kanallar kesinleşmiyor.

benim de özgün kanalımdan yüzde 90 kesinti olmuş.neyin peşinde bunlar anlamadım

Çok kesinti var bu ay.Arkadaşlar adsense bağlı olan ve kapanmış olan kanallarınızı silme işlemi yaptınız mı kesinleşmeden önce.

Bende bitanesine bakabildim çok fazla kesinti olmuş. Kapanan kanallar kesinleşmeseydi bende hiç kesinleşmezdi ayrıca kanalı kapanmayıp %90 kesinti yaşayan arkadaşlar var. Yok belli bir sorun var bu işte

özgün kanalı olanlar yazabilir mi? kesintilerin içerikle alakası var mı anlarız

Youtube Bu ay...Temsili :)
dolar+y%C3%BCkselmeye+devam+ediyor.jpg

tr adsenste problem var. sondan bir sıfır eksik. herkesin böyle ise bir hata olabilir mi?

yok artık 1 tane normal kesinleşen yok alayında yüzde 90 80
bir anormallik var bu işte ya

geçen ayki kesinleşmedede aynı sorunları yaşadım şuan henüz kesinleşme yok ama dur bakalım ne olacak beklemedeyim

beyler bence sorun felan yok geçen ayda fazla verdı herkez sorun var dedi düzelir dediler düzelme felan olmadı bu ayda artık banlamıyor diye kesintilerden alıcaklar bu gidişle

tebrik ediyorum yt yi harbiden her ay bize farklı atraksiyonlar yaşatarak bize boyut atlattığı için

Kesinti düşük

Bende kapanan kanal kesinleşti hemde bayağı düşük bir kesinti oranıyla

(Denemelerim sonuç verdi şükür)

Usta açık kanal da kesinleşmedi daha.

2 kanal vardı. XXXX XXXX kazandırıyor diyelim ikisi de bir ayda. Bir tanesi kapanmıştı. Onu gözden çıkarsak, diğer XXXX kazancının kesinleşmesi lazım. O da kesinleşmedi :(

Kesinleşmeler daha yeni başladığı için biraz beklemek gerekir diye düşünüyorum. Ama baksana 4 hane bekleyip tek hane kesinleşen arkadaşlar var. İnşallah düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri