2016 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 adsense %90 kesinti 4 adsense normal kesinleşmiş. %90 kesinti olanda tek fark kapanan kanaldan sonra günlük kazanc 0a düştü ayın geri kalanı boyunca. diğerlerindede kapanmalar oldu ama kazanc devam etti . içerikler benzer olduğu için ve hepsinde kapanma yaşadığım için %90 kesintinin dengesiz kazanc yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Herkese geçmiş olsun. Çok önceden sinyallerini aldığımız üzere telif gelmiş videoların ve Dünya engeli gelen videoların kazancı artık hak sahibinin kasasına gidiyor. Biliyorsunuz bununla ilgili Youtube'un çalışmaları zaten vardı. Geçenlerde ABD ip siyle girdiğim kanalın panelinde de bununla ilgili bir uyarı görmüştüm. Dikkat ettiyseniz artık teliften çok Dünya engeli geliyor. Umarım bu şekilde değildir, umarım yanılıyorumdur. Ama kesintiler bunu gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

büyük kesinti alanlar , acaba izlenim çekenler mi ? izlenim çekmeyip te veya illegal işlere bulaşmadan sade spam yapıp ta yüksek kesinti yaşayan var mı ?

kimseye umut dağıtmayın. ne kesinleştiyse odur. yıllarca kaç tane konuda böyle hata var diye diye insanları umutlandırdınız.

sunucularıma ulaşamadığım için henüz kesinleşmelerimi göremiyorum ama eminim bende de min %70 kesmiştir ortalama. :(

0lnjAZ.png

Bende durum bu

Üstteki henüz kesinleşmeyen alttaki kesinleşen adsense.
Umarım googlenin yeni yaptığı güncelleme ile alakalı bir şey değildir %100 kesinti yapma imkanları olabilir mi daha önce yaşayan oldumu?

9go8AN.png

Herkese geçmiş olsun. Çok önceden sinyallerini aldığımız üzere telif gelmiş videoların ve Dünya engeli gelen videoların kazancı artık hak sahibinin kasasına gidiyor. Biliyorsunuz bununla ilgili Youtube'un çalışmaları zaten vardı. Geçenlerde ABD ip siyle girdiğim kanalın panelinde de bununla ilgili bir uyarı görmüştüm. Dikkat ettiyseniz artık teliften çok Dünya engeli geliyor. Umarım bu şekilde değildir, umarım yanılıyorumdur. Ama kesintiler bunu gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herhangi bir şekilde telif eşleşen veya dünya engeli olmayan kanalların parasını napıyorlar ?

Youtube üstüne yatıyor herhalde.

büyük kesinti alanlar , acaba izlenim çekenler mi ? izlenim çekmeyip te veya illegal işlere bulaşmadan sade spam yapıp ta yüksek kesinti yaşayan var mı ?

%95 kesinti var. İzlenim almadım hiç bi şekilde.

Merhaba Arkadaşlar

Bir yanlışlık olabilir mi ? Ya da sonra düzelir mi ? 1200 e 4,43 TL kesinleşme yapmış.
Kanal özgün herhangi bir uyarısı telifi yok.

kafama şey takıldı youtube kanalını sildiğimiz için olabilirmi bu kesintiler yada ödememeler vs.?

bende de %60-80 arası az kesinleşmeler var bu ay ne oldu böyle :(

Merhaba Arkadaşlar

Bir yanlışlık olabilir mi ? Ya da sonra düzelir mi ? 1200 e 4,43 TL kesinleşme yapmış.
Kanal özgün herhangi bir uyarısı telifi yok.

ben de aynı durumdayım.kanal özgün uyarı falan yok ama kesinti yüzde 90 dan fazla.4 haneli kazançtan 2 hane kesinleşmiş şaka gibi

Beyler benim 3500 lira olup 220 kesinleşen adsense hesabıma bağlı 2 kanal vardı biri az izlenen ama yine kazandıran biri çok izlenen çok kazandırandı . çok kazandırana merak edip girdim Kasım 19da Telif yemişim. yani muhtemelen telif yiyen kanal kesinleşmedi diğer küçük olan kanal kesinleşti . yani adsense bu ay daha titiz çalışmış onu anladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri