2016 MART Ayı Kazançları, 2016 NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşam test ödemesini girip banka hesabını onayladığım adsense heniz işleme girmemiş. Genel bir sorun mu var acaba? Daha önce yine bir hesapta test ödemesini doğruladıktan 1 gün sonra öğle saatlerinde hesaptaydı para. Var mı bilgisi olan?

dün akşam test ödemesini girip banka hesabını onayladığım adsense heniz işleme girmemiş. Genel bir sorun mu var acaba? Daha önce yine bir hesapta test ödemesini doğruladıktan 1 gün sonra öğle saatlerinde hesaptaydı para. Var mı bilgisi olan?

bende sabah doğruladım bankayı bendede işlemde değil henüz

benim de geçen bi tanesi ertesi gün girdi öbürü 3 gün sonra girdi. belli olmuyor

neyse biraz daha bekleyelim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

işleme girdiğinde bilgilendirirseniz alıntılaıp sevinirim hocam

neyse biraz daha bekleyelim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

Bu ay 25'i gibi girdiğim hesaplarım 2 gün sonra girdi işleme. Muhtemelen ya akşam üstü 17 civarı ya da, gece yarısı işlemde hesapların merak etme.

işleme girdiğinde bilgilendirirseniz alıntılaıp sevinirim hocam

Tamam hocam konu altindan yazarim.

Bu ay 25'i gibi girdiğim hesaplarım 2 gün sonra girdi işleme. Muhtemelen ya akşam üstü 17 civarı ya da, gece yarısı işlemde hesapların merak etme.

Tesekkur ederim hocam bilgilendirme icin. Insallah. Arkadasa kebap sozum var. Ondan bu telas :)

Tamam hocam konu altindan yazarim.

Tesekkur ederim hocam bilgilendirme icin. Insallah. Arkadasa kebap sozum var. Ondan bu telas :)

gelen giden yok değilmi hocam sendede.bende hala işleme girmedi ama gece girer büyük bir ihtimal sabahta yatmış olur

Dün akşam pini girdiğim adsense bu sabah enpara hesapta, herkese bol kazançlar.

pinini dün onayladığım adsense bugun hesaba parayı göndermiş.

dün öğlen gibi banka doğrulamasını girdim ama hala adsense işleme girmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri