nescafe3in1
Yasaklanmış
Tdbank hesapta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam arkadaşlar benim ödeme gelmedi ziraat Bankası . Nisanda ödeme aldım ödeme gönderildi gözüküyor mail geldi ama hala banka hesabina gelen birsey yok bugün gelir mi yoksa yapmam gereken bişey var mı ?
Hocam parayi 1 2 gün bekletip işliyo,kullaniyo heralde banka 2 ay banada 1 2 gun gec mesaj geldi adsenste odendi yaziyosa banka suan o parayla oynuyodur verir 2 gune..
haziran kazancıyla birlikte işleme girecek büyük ihtimal yarın yanibir adsensede mayıs kazancı var arkadaşın yöntemiyle pini onaylattım dün bankayıda onaylattım 24 saati geçti hala işleme girmiş değil bu durumu yaşayan varmı
bir adsensede mayıs kazancı var arkadaşın yöntemiyle pini onaylattım dün bankayıda onaylattım 24 saati geçti hala işleme girmiş değil bu durumu yaşayan varmı
hocam bundan sonra herhalde yarın işleme girer bugün girerse etiketlerim senin adsense işleme girerse sende beni etiketle inşallah sorun benim adsensede değildirBen de sabah erken saatlerde onayladım. Gelişme olursa beni etiketler misin?
Merhaba arkadaşlar adsensem eşiği geçti 210 tl var ben pini bugün girdim. bu ay ödeme alabilecek miyim?
Neden ha nedennn
Edit:lutfen konuyu uplamayin isleme girmeden
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar işleme girmeden lütfen güncellemeyin konuyu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.