Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinleşme de sıkıntı yaşayan varmı 1.5k paradan 2.51krş kesinleşmiş
[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] kanal kapanmışmıydı hocam ?
paranın kesinleşmesi için 30 gelmedenmi? bağlamak gerek peki arkadaşlar
anladım ilk kesinleşmeden sonra pin çıkar ozaman teşekkürlerevet kesinleşmeler 1-30 arasındaki kazanca göre yapılır 11 gün diğer aya yansır.
Kesinleşme de sıkıntı yaşayan varmı 1.5k paradan 2.51krş kesinleşmiş
Alakası yok hocam cok fazla kanal kapandı adsenselerimde ama en fazla %15 kesinti varİhtar alan kanalları hemen silmekte fayda var
Kanal spamdan kapanırsa kesinleşme zamanı bakiyeden düşülüyor sanırım
Kesinti ondan çok oluyor
Silinince bir ihtimal ödüyor
Alakası yok hocam cok fazla kanal kapandı adsenselerimde ama en fazla %15 kesinti var
Hocam bu ay mı kapandı ve %15 yaşandı ?
evet hocam hepsi buay kapandı sadece 1 adsensede 11 tane kanal kapandı ondaki kesinti %10
Bende kesinti çok olan hesaplarda kapanma değil de dünya engeli gelmişti videolara. ve videoların hepsini sildim . Sorun bu galiba
onu tam bilemem hocam ama banada cok fazla dünya geneli geldi ama kanalları silmedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.