Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telif Yiyen Videolar Kanallar Kesinleşmemiş bende hiç.
Telif yiyen herkesin para kazanmasida gittiyse kesinlesmeme sebebi para kazanmanin gitmis olmasidir. Onceden zaten para kazanmasi giden kanallari siliyorduk kesinlessin diye. Yada silip kesinlesme zamani geri getiriyorduk para kazanmasi bi sureligine acildigindan dolayi.
arkadaşlar 24,25,26 mayıs da bin tl den fazla bişeler bıraktı videolar gitti sildim bende üç beş gün sonrada para kazanması gitmiş kanalın komple sildim bende kanalı.ama yansıyan 71 tl gözüküyor diğer kanalların sanırım.telif yiyen kanala adsense ödeme yapmıyor mu ?
Bu ay ilk ödememi alıcam pin ve bankayı ayın kaçında gireyim?
Bu ay ilk ödememi alıcam pin ve bankayı ayın kaçında gireyim?
Ede pin ne zaman yola cikti gecem ay mi ? Eger gecer ay kesinlesen miktar +200 ise pin +bankayi gir alirsin odemeti onumuzdeki hafta hemen . 21 ini bekleme ede sakat bence
Pin elimde ede,geçen ay eşiği geçemedim.
21inden sonra girip Mayıs ödemesini de alıcam.
Benim kanallarımda telifliydi sildim ama adsenseler kesinleşti arkadaşlar.
Telifle alakası olduğunu düşnmüyorum şuan kesinleşmeyen arkadaşlar varmı?
Benimki hala kesinleşmedi bu saaten sonra da kesinleşme olmaz herhalde bir dahaki ay görecez ne olacağını.
Adsense de tek kanal vardı. Kanaldaki bütün videolara (50 60 civarı vardı) aynı yerden aynı anda telif geldi. Para kazanması tabi gitmiş. Teliflere itiraz ettim. Ayın 6 sında itirazın onaylanmadığını gördüm, bende bütün videoları sildim. Ama kanala ellemedim.
Diğer arkadaşlar ne durumda acaba?
Para kazanması gitmiş kanalı neden silmiyorsunuzki. Adsensede bu ezelden beri var. Para kazanma giderse silersin kesinleşir.
Simdi silsem birdaki ay kesinlesir mi peki? Kanal aslinda yari ozgun sayilabilecek konumdaydi. Teliflere itiraz edince belki duzelir gibi bir umide kapildim. 2k civari abonesi vardi ondan silmek istemedim.
Hocam biz ne 2k lar sildik bu durum yuzunden parayı istiyorsan sileceksin şu durumda
arkadas bilmiyormus belliki, nitekim bende bilmiyordum sonradan ogrendim. 3 farklı kanalımın para kazanması kapandı ve..
1. kanal kesinlesti - kanalı silmedim
2. kanal kesinlesmedi - kanalı sildim
3. kanal kesinlesmedi - kanalı silmedim
silmekde pek cozum degil sanırım
evet kesinlesmeler basladı yalnız bende cok fazla kesinti olmus. sınırı bile gecmemis. bu ay para alamıyacaz
kazanc 6k ve kesinlesen 4 tl. g..e geldik resmen. anlasılan kapanan kanalların parasını alamıyacaz artıkkotu oldu cok kotu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.