2016 NİSAN Ayı Kazançları, 2016 MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler sabahın köründen beri neden işleme girmedi diyorum banka onayı daha yapmamışım :D :D Kaldık mı salı çarşambaya

[MENTION=28141]kill19[/MENTION] hocam benim kanal telif yedi para kazanmasi gitmedi ama
Hocam onun analizini kendimce yapiyorum ama bazen gitmiyor bazen gidiyor benim analizlerini yaptigim kanallarin hepsi gitti ... Sadece telifde degil topluluk da dahil buna gitti kazanclar. Anlayamiyorum neye gore yapiyolar eski google olsa 1 haftada anlardim ama malum yeni google karsimizda.

!!! mobildeyim !!!

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] platin üyelik kaptım :D Şikayet konusu açarım gerekirse

Son düzenleme:
Automatic payment pending diyor ve hala gonderildigine dair eposta almadim. Ayni durumda olan var mi?

spam bitmemiş tam olarak demek ki.

2 yıldan fazla oldu bu işe başlayalı özellikle geçen yazdan beri işler tabir yerindeyse b*ka sarmaya başladı . Eylülden beri ban var . Eylülden beri ilk defa bu ay ban olmadı. Kimsenin ban yedim yada işleme girmedi diye bir laf duymadım ağzından .. Sevinmek için erken bekleyip görecez :)

-He bu arada işler düzelir diye beklemeyin yada kimse beklemesin . Şöyle dönüp arkanıza bakın .. Görürsünüz ki her ay yeni bir güncelleme vs geliyor ve işler kolaylaşmak yerine daha da zorlaşıyor . Bu ay herkes ödeme aldı çok şükür ama önümüzdeki ay ne olur ne biter kimse bilemez :) . O yüzden vakit kaybeden çalışmaya devam :) Allah çalışanın rızkını her zaman verir :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri