Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şansa kalmış hocam.Silme olayını ilk kesinleşmeden önce mi yapmam gerekli?
Hocam onun analizini kendimce yapiyorum ama bazen gitmiyor bazen gidiyor benim analizlerini yaptigim kanallarin hepsi gitti ... Sadece telifde degil topluluk da dahil buna gitti kazanclar. Anlayamiyorum neye gore yapiyolar eski google olsa 1 haftada anlardim ama malum yeni google karsimizda.[MENTION=28141]kill19[/MENTION] hocam benim kanal telif yedi para kazanmasi gitmedi ama
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] platin üyelik kaptımŞikayet konusu açarım gerekirse
daha almadım hocam o hesap ayrı 2 güne belli olcak![]()
Automatic payment pending diyor ve hala gonderildigine dair eposta almadim. Ayni durumda olan var mi?
Kac gibi geciyor hocam hesaba
mesai saati başlar başlamaz geçer , en geç gün içinde işte pazartesi kesin hesapta
hocam anladım kadarı ile para adsenseden çıktı biz bankanın onaylamasını bekliyoruz?
spam bitmemiş tam olarak demek ki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.