2016 OCAK Ayı Kazançları, 2016 ŞUBAT Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naptın sen hocam 3 haneden 5 hane kesinleşmiş gibi olmus :)

Fazla kesinlesmelere bayılıyorum [MENTION=15171]Katip[/MENTION] :))

Bütün adsenseler fazla kesinleşmiş. Artık inşallah herkes sorunsuz ödeme alır

Youtube bağlantısını kapalı unutmuşum yav konuyu görünce açtım bu saaten sonra kesinleşme olurmu bilgisi olan varmı arkaşlar.

Youtube bağlantısını kapalı unutmuşum yav konuyu görünce açtım bu saaten sonra kesinleşme olurmu bilgisi olan varmı arkaşlar.

bağlantıyı kapatırsan kesinleşmiyordu hocam doğruymuş . Böyle unutanların ki sonradan kesinleşmiyor diye biliyorum ama bakalım bilgisi olan varsa yazar birazdan

benimkilerde kapalı ondan olurmu ki

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

hayırlısı bakalımm ne diyelimm

Bağlantı kesikse kesinleşme olmaz [MENTION=22665]iceberg[/MENTION]

peki şimdi açsak olurmu ki

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

arkadaşlar youtube ile bağlantısını açıp kesinleşen varmı. benim 3-4 gün önce bağlantısını açtığım adsenseminde kesinleşmedi. bilgisi olan varmı.

1 adsensede 173 tl kazanctan 1080 tl kesinleşmiş geçen ay ekstra kanalda bağlamadım neyin fazla kazancı bu anlamadım.

heh buldum hocam seni :)
benim kesintileri senin hesaba eklemişler :D hocam şaka bir yana nerdeyse %600-650 ekleme olmuş.. umarım sorunsuz almak nasip olur.

bu arada standart kesinti oranım %17 ile kesinleşti..
umarım hepimiz sorunsuzca alırız ödemelerimizi...

bu arada ilk ödeme için banka bilgilerini henüz girmedim arkadaşlar.
şimdi mi gireyim, yoksa ilerleyen zamanlarda mı ?
fark eder mi

Son düzenleme:
Alacağım paranın %80 ini kesmişler.

Hesabınız incelenirken sitenizde yalnızca boş reklamlar gösteririz. İnceleme tamamlandıktan sonra size bir e-posta göndeririz. Başvurunuz kabul edilirse, sitenizde gerçek reklamlar yayınlamaya başlarız.

diyor da ben youtube reklamı yayınlıyorum anlamadım hep bu var, kesinleşme hala yok bende

Fazla kesinleşmesinin açıklaması bana göre kanal taşımaktır. 1-2 ay onceye kadar taşınan kanallar kesinleşmiyordu yeni bir güncelleme gelmiş olabilir tekrardan.

Not: Bu arada eskiden kanalların para kazanmasını açınca 1 ay onceye kadar yine (yeni bir güncellemeydi) adsense hesabınızı bağlayın yoksa para kazanamazsınız diyordu mavi şerit çıkıyordu kanalın yukarasında.

Ben 10 gündür bu olayla karşılaşmadım nerdeyse.

1. ya taşınan kanalların parasını yeni adsenselere taşıdılar.
2. Yada adsenseye bağlamadan önceki kazançlar yansıdı.

Herkes de fazla kesinleşme olmuş gibi. Umarım sorunsuzca ödememizi alabiliriz.

Son düzenleme:
belli oluyor canım spamın bittigi :) Bitti yazanlarıda görüyoruz.

erişim kapalı kalmış kazanç kesinleşmedi bir sonraki ay kesinleşir mi peki bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri