2016 OCAK Ayı Kazançları, 2016 ŞUBAT Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 haneden 21TL kesildi (%13)

Son düzenleme:
hocam ne oluyo paralar bende de aynı durum var

Yalan oluyor. Her ay kesinleşme dönemini kaçırırsanız. Bir sonraki ay sadece o ayın kazancı kesinleşir.

Örnek

Ocak kazancından bu durumu yaşadınız ve şubat 11 de kesinleşmedi bağlantı kurdunuz zaman mart kesinleşmesinde sadece şubat kesinleşir. Ocak kazancı gider.

ben adsenseye 3 şubatda kanal bağladım bu ay kesinleşmemiş olması normal mi ? yani Ocak ayı içerisinde mi kanal bağlayıp kazanç sağlamam gerekiyordu 12 Şubat kesinleşmesi için ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

130 TL bekliyordum 2200 TL kesinleşti.
Bu tuhaflıktan da anlaşılacağı üzere Adsense gidici :D

Gece aylarda cok kesintin oldumu

Bir önceki ay da beklentimden fazla geldi. Muhtemelen unuttuğum bağlı kanal diyeceksiniz de "Last Month" yaptığım zaman bile böyle bir para yok. Böyle abuk subuk işlerin olduğu Adsense'ler yaşamıyor bir şekilde onu tecrübe ettim.

Mümkünatı yok 2200 TL kazanmamın. Last Month'ta çıkması lazım en kötü.

Bir önceki ay da beklentimden fazla geldi. Muhtemelen unuttuğum bağlı kanal diyeceksiniz de "Last Month" yaptığım zaman bile böyle bir para yok. Böyle abuk subuk işlerin olduğu Adsense'ler yaşamıyor bir şekilde onu tecrübe ettim.

Mümkünatı yok 2200 TL kazanmamın. Last Month'ta çıkması lazım en kötü.
Gecen ayin fazladan kesilen paradir buyuk ihtimal.fazla yatanlarin onceki aylarda fazla kesilen paralar olabilir.

ben adsenseye 3 şubatda kanal bağladım bu ay kesinleşmemiş olması normal mi ? yani Ocak ayı içerisinde mi kanal bağlayıp kazanç sağlamam gerekiyordu 12 Şubat kesinleşmesi için ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bu kesinleşmeler ocak kazançları. Siz ocakta kazanç sağlamadığınız için normaldir kesinleşme olmaması.

130 TL bekliyordum 2200 TL kesinleşti.
Bu tuhaflıktan da anlaşılacağı üzere Adsense gidici :D

3-4 ay önce bendede aynı durum söz konusu olmuştu ve Ödeme yapılmasına 1 gün kalan adsense kapanmıştı. (3 hane beklerken 4 hane kesinleşmişti.)

Kesinleşmeyenler arasında filman yöntemini yapan varmı?

benimde ocak ayı kazancım kesinlesmemis ocagın 1ınden 30una olan kazanc kesınlesmesı gerekıyordu yanlıs mı bılıyorum

Yalan oluyor. Her ay kesinleşme dönemini kaçırırsanız. Bir sonraki ay sadece o ayın kazancı kesinleşir.

Örnek

Ocak kazancından bu durumu yaşadınız ve şubat 11 de kesinleşmedi bağlantı kurdunuz zaman mart kesinleşmesinde sadece şubat kesinleşir. Ocak kazancı gider.

hocam sağolasın. iyi bi ders oldu valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri