Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ne oluyo paralar bende de aynı durum var
Gece aylarda cok kesintin oldumu130 TL bekliyordum 2200 TL kesinleşti.
Bu tuhaflıktan da anlaşılacağı üzere Adsense gidici![]()
130 TL bekliyordum 2200 TL kesinleşti.
Gece aylarda cok kesintin oldumu
Gecen ayin fazladan kesilen paradir buyuk ihtimal.fazla yatanlarin onceki aylarda fazla kesilen paralar olabilir.Bir önceki ay da beklentimden fazla geldi. Muhtemelen unuttuğum bağlı kanal diyeceksiniz de "Last Month" yaptığım zaman bile böyle bir para yok. Böyle abuk subuk işlerin olduğu Adsense'ler yaşamıyor bir şekilde onu tecrübe ettim.
Mümkünatı yok 2200 TL kazanmamın. Last Month'ta çıkması lazım en kötü.
Bu kesinleşmeler ocak kazançları. Siz ocakta kazanç sağlamadığınız için normaldir kesinleşme olmaması.ben adsenseye 3 şubatda kanal bağladım bu ay kesinleşmemiş olması normal mi ? yani Ocak ayı içerisinde mi kanal bağlayıp kazanç sağlamam gerekiyordu 12 Şubat kesinleşmesi için ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bu kesinleşmeler ocak kazançları. Siz ocakta kazanç sağlamadığınız için normaldir kesinleşme olmaması.
130 TL bekliyordum 2200 TL kesinleşti.
Yalan oluyor. Her ay kesinleşme dönemini kaçırırsanız. Bir sonraki ay sadece o ayın kazancı kesinleşir.
Örnek
Ocak kazancından bu durumu yaşadınız ve şubat 11 de kesinleşmedi bağlantı kurdunuz zaman mart kesinleşmesinde sadece şubat kesinleşir. Ocak kazancı gider.
Kesinleşmeyenler arasında filman yöntemini yapan varmı?
390 TL den 25 TL kesinleşmiş bu ne ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.