Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1.adsanse İşlemde
Edit:2.işlemde
edit:3.işlemde
edit:4.işlemde
edit:5işemde
mission completed.çok Şükür bu ay sorunsuz atlattık.
Kimse artistlik yapmasın taktik var banlanmaması için vs diyerek bu ay cok az kişiyi banladılar siz de ödemeleri aldınız abartacak bişey yok bu ay verdiler diye gaza gelip acın 5 er adsense de 2 ay sonra göreyim taktiklerinizi
Taktiği bilen kişi bir şey bilmiyor bilerek hava atıyor olay bu.
Paylasacak adam delikanlı gibi çıkar konu açar böyle böyle der, kalkıp da taktik var ama paylasmam bana düşmez havalarına girmez. Paylamıcaksan bişey boş boş konusmıcaksın arkadas. Eğer bi taktikle ödeme aldığını düsünüyosan her an hayal kırıklığına da ugrayabilirsin emin ol herkesin bir taktiği var ve herkesin taktiği birbirinden farklı yani simdi sen denediğin bişeyle ödeme aldığına inanmıssın burda da artistlik yapıyosun ya konuya bak spama düsüp ödeme alan da var tesadüfen almış olma ihtimalini de düşün.Aynen devam edin arkadaşlar zaten sizin gibiler yüzünden paylaşılmıyor böyle konular biliyormusunuz ve haklılarda yani. Kimse bişey bilmiyor birtek siz biliyorsunuz.
İşleme girdikten sonra alırsın hocamArkadaşlar ödeme işleme girdikten sonra banlama olursa ödemeyi alabiliyor muyuz ?
1 adsense işleme girmiş.
Allah daha çok versin hocam.artık öyle kendinizi şartlandırmışsınızki ben bişey demiyorum. Dediğiniz doğru tesadaüfen aralıktan beri hiç bir adsensem banlanmadı.
Artık mesaj yazmıyorum polemik yaratmayın.
Saygı görmek istiyorsan önce saygı duymasını öğrenmelisin. Yasın 38 olabilir (doğruysa tabi) ama ben de dünkü çocuk değilim. Benim forum sitem yok, belki senin kadar web bilgim yok ama burda insanlara umut verecek seyler yazıp da geriye çekilecek karekterim de yok.artık öyle kendinizi şartlandırmışsınızki ben bişey demiyorum. Dediğiniz doğru tesadaüfen aralıktan beri hiç bir adsensem banlanmadı.
Daha konuşmasını bilmiyorsun biraz saygılı olur insan benim forum sitelerim varken sen daha ilkokula gidiyordun.
Senin gibi kişilerle polemiğe girecek değilim yaşına ve bilgine göre birini bul.
İşleme girdikten sonra alırsın hocam
---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------
Allah daha çok versin hocam.
---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------
Saygı görmek istiyorsan önce saygı duymasını öğrenmelisin. Yasın 38 olabilir (doğruysa tabi) ama ben de dünkü çocuk değilim. Benim forum sitem yok, belki senin kadar web bilgim yok ama burda insanlara umut verecek seyler yazıp da geriye çekilecek karekterim de yok.
Ödemeler başlamadan lütfen konuyu güncellemeyin.
Bu ay ban olayı bitti dolayısıyla konunun baslarda olması kimsenin yüreğini ağzına getirmez işleme girenler zaten parayı sabah alacaklar şurada 2 dk bişey tartısıyoruz hemen araya girmesen olmaz mı?Ödemeler başlamadan lütfen konuyu güncellemeyin.
Bu ay ban olayı bitti dolayısıyla konunun baslarda olması kimsenin yüreğini ağzına getirmez işleme girenler zaten parayı sabah alacaklar şurada 2 dk bişey tartısıyoruz hemen araya girmesen olmaz mı?
Öncelikle şunu düzelteyim benim kimseden taktik isteme, isyan etme vs gibi bi kaygım yok burada insanların biseylerden umutlandığını gördüğüm için kendimce bosuna kimseden yardım istememelerini, umutlanmamaları gerektiğini anlatmaya calısıyorum. Ortada dönen bir muhabbet varken dahil oldum sadece bu da biraz uzamıs olabilir ama müdahale etmesi gereken biri varsa o sen değilsin kardesim hadi iyi aksamlar.Güzel kardeşim, yüreğin ağzına gelmesi değil mesele. Bu konu kesinleşmeler olduğunda, hesaplar işleme girdiğinde ve ödemeler hesaplara geçtiğinde güncellenir. Bu konu taktik isteme, isyan etme, tartışma konusu değildir. Münakaşaya girmek istemiyorum, iyi forumlar.
Benim ödeme yapıldı.. Allah'a şükür. Ödeme bekleyen ve alanlarada hayırlı olsun. inşallah rabbim gelecek ayın içinde yüzümüze bakar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.