D
Dean
Guest
öğlen çıktı istedik bile
nası erken çıktı ? martın 10'unda istemiş olmanız gerekiyor ilk pini ? 15 günde mi çıktı ? ona göre bakacamda adsenselere ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öğlen çıktı istedik bile
nası erken çıktı ? martın 10'unda istemiş olmanız gerekiyor ilk pini ? 15 günde mi çıktı ? ona göre bakacamda adsenselere ?
benim ertesi gün hesabıma yattı 2 gün önce kimlik dogrulama yaptım hocamşubatta çıkan pini bugun doğrularım banka doğrulamasını da yaptım ödeme sınırını gecen ödememi pazartesiye alabilir miyim? tabi bu süreçte banlanmazsam.
Benim işleme girmiş arkadaşlar bilgi vermek istedim
Bu 3. pin isteme linki tam olarak nerde, yazabilir misiniz, halen 3. pin isteği gelmedi de.Bende geldi 3.pin ve kimlik gönderme geldi
Bu 3. pin isteme linki tam olarak nerde, yazabilir misiniz, halen 3. pin isteği gelmedi de.
Çok şükür adres onay işlerim bitti![]()
Çok şükür adres onay işlerim bitti![]()
hocam son pini istedikten kaç saat sonra kimlik onayı butonu çıktı ? ve onaylanması geç sürdü mü ?
Süre değişiyor hocam net takip etmiyorum onu..
adsense ekran görüntüsü mü attınız hocam![]()
Hocam pin ve hesap numarasını bugün girdim ve onayladım, ödeme yapılır mı. Yoksa bir dahaki aya kadar sarkar mı.Son ban dalgasından sonra deneme için actıgım, 1 gün sonra actıgım hesabın boş yt kanalının kapandıgı yöneticiyi silip yandex maili atadıgım ve son olarak cuma günü pin ve banka bilgilerini girdiğim hesabın 4 hane ödemesi bugun yapılmıs.
İlk ödemeler sıkıntısız oluyor ister 4, ister 5 hane olsun. Herkes buna kanalize olmalı bence.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.