sarımsaklı şampuan senin olsun kardeş senin yerine ben katılayım kabul mü?
Ne kadar komik insanlarsınız siz yahu. Şansına sarımsaklı şampuan çıkmış komiklik yapacağına kendi şansına küs.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sarımsaklı şampuan senin olsun kardeş senin yerine ben katılayım kabul mü?
sen ne diyon ki toprağım bende aynı şeyi diyorum. brnde ödül kazandım zaten. hemde Sarmısaklı şampuan
sen ne diyon ki toprağım bende aynı şeyi diyorum. bende ödül kazandım zaten. hemde Sarmısaklı şampuan
sen ne diyon ki toprağım bende aynı şeyi diyorum. bende ödül kazandım zaten. hemde Sarmısaklı şampuan
Ne kadar komik insanlarsınız siz yahu. Şansına sarımsaklı şampuan çıkmış komiklik yapacağına kendi şansına küs.
ben o sarımsaklı şampuanın reklammını gördüm bugün tv de ya
Hocam şimdi herkes alay etmeye başladı sarmısaklı şampuanla ben kullanıyorum sağlıklı şampuan sarmısak kokmuyor.Keşke bana çıksaydı.![]()
şansıma niye küseyim sevabına ihtiyaç sahibi birine vereceğim. bu arada küçüğümsün üslubuna dikkat et!!!
üslubumda ne var ki? harbiden bazen çok komik şeyler oluyor bu forumda. hatta bu forumda olan bazı şeyler dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir. neyse umarım tableti siz kazanırsınız belli ki bayağı bir ihtiyacınız var hatta ben kazanırsam da size vereceğim sayın büyüğüm.
tamam sarımsaklı şampuan senin kardeşim. benim ihtiyacım yok. [MENTION=11620]era[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.