2017 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ana ekranda görülmeyip detaylarda görünen kesinleşme de sorun yaşanıyor mu arkadaşlar 200 limitinide geçmemişti kanal

6 aydır para alamıyordum sonunda bu ay en az 30 tl kesinleşirse 210 TL civarı alıcam bende merakla takip ediyorum. :)
49 TL kazanç var %14 kesinti olsa 42 TL civarı kazanç olur. Oda bana yeter :D

tahmininde bu kadarı pes :) tam 210 TL alıcaz. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah
2btb0A3QTGamWi6rPdj3tg.png

- tr adsense - kapalı kanal yok.% 27 kesinti var
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 14 kesinti var.düzeltme : bu adsense 199,86tlde kalmış,ödemesi gelecek aya kaldı :)
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 20 kesinti var.
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 21 kesinti var.
- alm adsense - kanal 5 eylülde kapandı,% 12 kesinti ile kesinleşti
- ing adsense - kanal 6 eylülde kapandı,% 8 kesinti ile kesinleşti

edit : bu kadar kesinleşme olduysa parayı vurdun diye düşünenler olabilir ama limiti geçenler ucu ucuna geçti yani yüksek bi mebla yok ortada ama bunada şükür tabi :)

Son düzenleme:
- tr adsense - kapalı kanal yok.% 27 kesinti var
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 14 kesinti var.düzeltme : bu adsense 199,86tlde kalmış,ödemesi gelecek aya kaldı :)
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 20 kesinti var.
- tr adsense - kapalı kanal yok,% 21 kesinti var.
- alm adsense - kanal 5 eylülde kapandı,% 12 kesinti ile kesinleşti
- ing adsense - kanal 6 eylülde kapandı,% 8 kesinti ile kesinleşti

hayırlı olsun gozun aydın. benim ing 6 sında kapanan kesinlesmedi. icerikle alakalı galiba

17 tl gibi cuzi bir kesinti olmuş.en az yüzde 10 kesinti yapardı daha önce.çok iyi oldu.teşekkürler yt ;)

bu konuyu okuyan arkadaşlara bir tavsiyem olsun. Bakın hiçbir şey yapmadan 3-4 ayda 200 tl aldım. Nasıl mı sadece bir video var. Oda canlı yayın videosu. Bana belki 1000 lira kazandırdı. Kazandırmıyor demeyin, google adama para verirmi demeyin(ki bana göre google patronumdan daha sağlam paramı günümde yatırır) pasta çok çok büyük herkese bir dilim düşer. Ha maaşlı çalışıyorum tamam fakat mesela şu 200 tl de bana bu ay ilaç gibi geldi. arabamın masrafı vardı onları halledicem. Bu sebebledir ki kesinlikle bir siteniz youtube kanalınız yani ek geliriniz olsun. Ben hiçbir yapmaz bilmez halimle bunu aldıysam eminim sizler çok daha fazlasını kazanırsınız. Bol kazançlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

tr adsense tek kanal kesinleşti (Toplam %21 Kesinti Yaşamışsınız)

bu konuyu okuyan arkadaşlara bir tavsiyem olsun. Bakın hiçbir şey yapmadan 3-4 ayda 200 tl aldım. Nasıl mı sadece bir video var. Oda canlı yayın videosu. Bana belki 1000 lira kazandırdı. Kazandırmıyor demeyin, google adama para verirmi demeyin(ki bana göre google patronumdan daha sağlam paramı günümde yatırır) pasta çok çok büyük herkese bir dilim düşer. Ha maaşlı çalışıyorum tamam fakat mesela şu 200 tl de bana bu ay ilaç gibi geldi. arabamın masrafı vardı onları halledicem. Bu sebebledir ki kesinlikle bir siteniz youtube kanalınız yani ek geliriniz olsun. Ben hiçbir yapmaz bilmez halimle bunu aldıysam eminim sizler çok daha fazlasını kazanırsınız. Bol kazançlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Tebrik ederim hocam, kesinlikle çok doğru sözler. Pasta büyük olmaz gitmez demeyin, eskisi kadar olmasa da bizlere de birer dilim pasta düşecektir.

hocam forum da bazı üyelerde bir şeyler ters gidince hemen isyan etme,olumsuzluk var.

Her olaya gemileri yakmamak lazım

2 almanya 1 ing 1 2 usa hepsi de kesinleşmiş.
Almanyada 2 kanaldan 1'i kapanmıştı onun parası gelmedi.

hocam forum da bazı üyelerde bir şeyler ters gidince hemen isyan etme,olumsuzluk var.

Her olaya gemileri yakmamak lazım

Teknoloji videoları ve çizgi film çalıştım eskiden. Günde 80 tl yi gördüğüm oldu. Telif yedi kapandı vsvs. Birçoğumuz okuyan, zor şartlarda çalışan, babaları 2000 lirayı zor kazanan insanlarız. Durum böyle olunca bizler için bilgisayar bir zevk makinası olmaktan çıkıp alternatif para kazanma yöntemi haline gelmekte. Yaptığımız en ufak şeyden bile bir şekilde kazanmalıyız. Bu söylüyosunda sen hiç mi oyun oynamıyosun diyenler olacaktır. Yeri geliyor izinli olduğum bütün gün arkadaşımla playstation cafe de akşamlıyorum. En azından bir wp kurup makale yazıp hit kazanın, tıklar almaya başlayın, ufak ufak kazanın. İnanın eskiden ekmek aslanın ağzındaymış, içler acısıdır ki şuan ekmek aslanın midesine inmiş durumda. Bu yüzden herzaman çabalayın illaki bi şekilde olacaktır. Bu sadece youtube vs için geçerli değil hayatın her alanında geçerli Allah bir kapıyı kapar diğerlerini öyle bir açar ki şaşar kalırsınız

Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %20 Kesinti Yaşamışsınız.
Herkes umarım kazancını alır ve neşeyle harcar.

4 eylülde kanalım kapandı. Sizce kesinleşme olmaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri