belki buranın konusu deyil tam bilemedim ama bi sorum var kanalın para kazanması gidipte kesinleşen hiç kimse yok mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belki buranın konusu deyil tam bilemedim ama bi sorum var kanalın para kazanması gidipte kesinleşen hiç kimse yok mu?
Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan var mı ? 256 + 133 olması gerekmiyor mu ? Düzelir mi ?
Ve ödemeler ayın kaçında yatıyor ?
![]()
256-133 =123 tl kazanmışşın geçen aydan devredenle birlikte toplam alacağın para 256 tl
toplam kazanç paylaşmıssın kesintileri var önceki 2 aya bakarsan çözersinEmin misiniz hocam ? :S
![]()
toplam kazanç paylaşmıssın kesintileri var önceki 2 aya bakarsan çözersin
aynen toplamı yazar ödemeler kısmına tıkladığınızda geçen ay kısmına bakarsanız yazar zatenHocam şimdiye kadar hiç ödeme almadım ama ben ilk kez alıcam genede öyle mi ?
21 ocak perşembe işleme girer yazmışsın mNote Hocam günleri karıştırmış olmayasın =)
Acaba bugun değilde yarın mı işleme girer
21 ocak perşembe işleme girer yazmışsın mNote Hocam bugun pazar günleri karıştırmış olmayasın =)
Acaba bugun değilde yarın mı işleme girer
Konuyu erken açtın hocam ama daha 2017 yi geride bırakamamışsın
Ocak ödemeleri 11 Ocak 2018 Perşembe kesinleşir. 22 Ocak 2018 Pazartesi işleme girer.
2017 Aralık ayına göre tarih ve gün vermişsin.![]()
![]()
Herkese BOL BOL KAZANÇLAR...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.