2017 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanya adsense ödeme maili gelmiş ama sitede görünmüyor

1-31 Ağu 2017 X TL
1-30 Eyl 2017 Y TL
1-21 Eki 2017 Y-X TL

21 Eki 2017 Otomatik ödeme beklemede: Banka hesabı Y-X TL

Y TL miktarını ödemesi gerekmiyor muydu?1-30 eylül kazancını ödemesini bekliyordum.Açıklayabilecek var mı?

Bunu açıklayabilecek biri var mı? :confused:

Hesaplarım hala işleme girmedi. İşleme girmeyenlerin çoğunluğu nedir? Bu kadar gecikmezdi. Kıllandım. :D

Anasayfada bakiye kısmında buton var oraya tıklayıp ödemeleri görüntüle tıkladığınızda otomatik ödeme beklemede diyorsa beklemede zaten. Ama ödeme yapılmış diyorsunuz.
kesinti de eylülde ne kadar kazanmışsanız bakiyeyi o tutardan düşün çıkan sonuç kesinti oluyor

evet ödeme sayfasında ödemeniz yapıldı yazıyor.
ama kesinti kısmını anlamadım, bakiye ne görünüyorsa hepsini ödemiş, bakiye sıfırlanmış yani.

abd adsense stopaj vergileriyle %40 kadar kesintiyle kesinleşip, sonra o saçma sapan vergi gitmişti ve adsense olması gereken kesintiyle anasayfada bakiye bölümünde düzelmişti. Ödeme işleme girdikten sonra birdaha bakayım dedim tekrar stopaj vergileriyle kesinleşmiş? Bu nedir şimdi? Biri yardımcı olabilirmi? Umarım bunuda değerli taktik gözüyle görmeyip birileri aydınlatır :(

Almanya Adsenselerin birçoğu Ödemeler yollanmamış sizdede böyle bişi varmı ? Payooner İle alıyordm normalde ödemeleri ama bu befer sorun var sanırım

Almanya Adsenselerin birçoğu Ödemeler yollanmamış sizdede böyle bişi varmı ? Payooner İle alıyordm normalde ödemeleri ama bu befer sorun var sanırım

yanlış hatırlamıyorsam geçen ay bizim almanya ödemelerindede bi gecikme olmuştu...1 gün geç aldık diye kaldı benim aklımda.

benimde enparaya geleceklerden birisi geldi 5dk önce.bitane daha var gelecek,o da gün içinde gelir heralde.herkese bol kazançlar ;)

Tr çalışmayı özledim para gönderildikten 1 gün sonra hesapta oluyordu :) Payoneer 1 hafta buluyor

fatih abi ayıp ama özelden yazıyosun bana bide para sayma makinesi nerde diye :D kargoda abi bekle gelcek ben sayarım senin yerine

ditnot :Birgün her çekmediğin kanal için kendine küfredeceksin. :)

almanya adsense bir kısmı gelmiş bir kısmı beklemede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri