2017 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş her kesinleşmede ayrı bir olay ya :) kesinleşmez, fazla kesinti ile kesinleşir şimdi tam kesinleştirdik toplama yansımadı şaka gibi

pin gelmediğinden dolayı mı böyle

aynı durum bendede var pin girili oysa ama daha hic ödeme almadım

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Benzer bir sıkıntı bende de var

Bugün bir adsense e pin geldi.
Pini girdim ve kesinleşen kazanç yarım saat sonra işleme girdi.
Otomatik ödeme işlem devam ederken haziran kazançları kesinleşti ama tutar ana sayfaya eklenmedi.
Ödeme işlemi bitti ve ana sayfadaki kesinleşen kazançlar kısmı 0 gözüküyor, haziran kesinleşen kazanç gözükmüyor ana sayfada bende de.

Son düzenleme:
Benzer bir sıkıntı bende de var

Bugün bir adsense e pin geldi.
Pini girdim ve kesinleşen kazanç yarım saat sonra işleme girdi.
Otomatik ödeme işlem devam ederken haziran kazançları kesinleşti ama tutar ana sayfaya eklenmedi.
Ödeme işlemi bitti ve ana sayfadaki kesinleşen kazançlar kısmı 0 gözüküyor, haziran kesinleşen kazanç gözükmüyor ana sayfada bende de.

işleme girdi derken hesabınıza havale mi oldu hocam ?

bi adsense 150tl kazandıysam 13tl keisnleşmiş.tek kanal baglamışım o adsense hesabına,o da açık ve telif falanda yememiş ama bu kadar kesinti nerden çıkmış anlamadım.tr adsense bu arada.yabancı ne kadar adsense varsa banlandı son zamanlarda benim,trlerde hep 5-10-100tl kazanç getirdi bu ay para yok :(

Evet, pini girdiğim için önceki dönemlerin bakiyesi işleme girdi, ödeme yapıldı yani.

anladım hocam benim 3 ay oldu pin gelmedi kimlik onayını bekliyorum ayın 17si gibi açılacak hemen yollayacağım.önceki aylara ait para hemen yatar o zaman dediğinize göre ? bu ayki para da ayın 24ü pazartesi yatar o zaman doğru muyum ?

bir de istanbulun eyüp tarafı oturuyorumda ben siz istanbulda mı oturuyorsunuz ? istanbulsa semt neresi ? bir daha ki pin olayında bu köy yerlerini yazmayacağım örneğin taksimde gezerken 2 tane kapıya dikkat ettimde;ptt "geldik bulamadık" etiketi yapıştırmış oralara önem veriyorlar eyüp gibi fakir yerleri takmıyorlar. o yüzden farklı bir adres yazacağım.

Kazancınızdan Toplam %22 Kesinti Yaşamışsınız

Düşükte olsa bir tutar almak güzel.

Şuan günlük 4 haneye yakın kazanıyorum, spam ki spam, tek fark yunanistan çalışıyorum ve videolarım çok titiz editlendi, kanal çok ciddi duruyor. Marttan beridir açık. Titiz çalışınca şans biraz daha artıyor.
Yunanistan adsenseden ödemeyi hangi yöntemle alıyosunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri