bendede aynı durum var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benzer bir sıkıntı bende de var
Benzer bir sıkıntı bende de var
Bugün bir adsense e pin geldi.
Pini girdim ve kesinleşen kazanç yarım saat sonra işleme girdi.
Otomatik ödeme işlem devam ederken haziran kazançları kesinleşti ama tutar ana sayfaya eklenmedi.
Ödeme işlemi bitti ve ana sayfadaki kesinleşen kazançlar kısmı 0 gözüküyor, haziran kesinleşen kazanç gözükmüyor ana sayfada bende de.
Yılma kardeş. Pes etme. Bu işte pes edenler kazanamıyor. Devam çalışmaya, araştırmaya ve kazanmaya![]()
Evet, pini girdiğim için önceki dönemlerin bakiyesi işleme girdi, ödeme yapıldı yani.işleme girdi derken hesabınıza havale mi oldu hocam ?
Evet, pini girdiğim için önceki dönemlerin bakiyesi işleme girdi, ödeme yapıldı yani.
kesinleşti ama bakiye neden geçen ayın bakiyesini gösteriyor
Hocam gaza geldim spam bitmedi yeni başlıyor diyesim geldi![]()
kontrol ettin mi bende düzeldi.
Yunanistan adsenseden ödemeyi hangi yöntemle alıyosunuz?Şuan günlük 4 haneye yakın kazanıyorum, spam ki spam, tek fark yunanistan çalışıyorum ve videolarım çok titiz editlendi, kanal çok ciddi duruyor. Marttan beridir açık. Titiz çalışınca şans biraz daha artıyor.
Yunanistan adsenseden ödemeyi hangi yöntemle alıyosunuz?
%0 kesinti ile kesinleşme gerçekleşmiş.Tşk google adamsın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.