Maalesef hocam analystic sifirlanmamasina rağmen kesinleşmedi. Çok üzdü bu ay...
Ben açıkçası beklemiyordum kesinleşmemeyi inşallah kesinleşir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef hocam analystic sifirlanmamasina rağmen kesinleşmedi. Çok üzdü bu ay...
Ben açıkçası beklemiyordum kesinleşmemeyi inşallah kesinleşir.
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Umarım kesinleşmiştir hocam senin tekrar incelemeye giren kanallar...
Maalesef kesinlesmedi mehmet hocam..kısmet artık yapacak birşey yok
adsense hangi ülke hocamTr adsense kesinleşmiş, kapanan kanalların paralar da kesinleşmiş ama iyi kesinleşmiş eşleşen ve telifliler bile. Artık yeni model bir araba alabileceğim![]()
Tr adsense kesinleşmiş, kapanan kanalların paralar da kesinleşmiş ama iyi kesinleşmiş eşleşen ve telifliler bile. Artık yeni model bir araba alabileceğim![]()
Hocam muhtemelen tekrar incelemeye giren kanalların adsense ile olan bağlantısı kalkıyordur ve analytics teki kesinleşmiş kazançlar aktarılamıyordur.Maalesef kesinlesmedi mehmet hocam..kısmet artık yapacak birşey yok
Hocam muhtemelen tekrar incelemeye giren kanalların adsense ile olan bağlantısı kalkıyordur ve analytics teki kesinleşmiş kazançlar aktarılamıyordur.
İncelemeden geçerse gelecek aylarda alırsın büyük ihtimal.
Kapanan kanalların tarihleri nedir? son 1 hafta içinde mi kapandı geçen ay sonu mu bunları cevaplarsanız güzel olur
3 ay önce kapatılmıştı geçen ayın 7 sinde açtırdım, nasıl demeyin bir sürü kanala mail atıyorum 15 günde bir, şans eseri açılma gibi bir şey oldu.
Saglam bir kaç kanalımda kesinleşme olmadı
Halen kesinleşme bekleyen varmı arkadaşlar...
Bende de durum aynı bekliyorum hala hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.