2017 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr adsense kesinleşmiş, kapanan kanalların paralar da kesinleşmiş ama iyi kesinleşmiş eşleşen ve telifliler bile. Artık yeni model bir araba alabileceğim :D

Kapanan kanalların tarihleri nedir? son 1 hafta içinde mi kapandı geçen ay sonu mu bunları cevaplarsanız güzel olur

2 kere 10k onayından geçen kanal ayın 9 unda para kazanması pat diye gitti bu ay kesinleşmiş ama önümüzdeki ay kesinleşmeyecek taki para kazanmayı açtırana kadar google 2018 yılındada getireceği güncelleme budur daha önce 10k onayından geçmeyen kanallar incelemeye giriyor diye sevinmeyin artık 10k onayından geçse bile para kazanmalar sonradan tekrar devre dışı bırakılıp paralar kesinleşmeyecek google şuanda 10k onayını bekletiyor 1 ocağa kadarda bekletecekki o kanallarda yeni güncellemeye tabi tutulsun diye

Son düzenleme:
Maalesef kesinlesmedi mehmet hocam..kısmet artık yapacak birşey yok
Hocam muhtemelen tekrar incelemeye giren kanalların adsense ile olan bağlantısı kalkıyordur ve analytics teki kesinleşmiş kazançlar aktarılamıyordur.
İncelemeden geçerse gelecek aylarda alırsın büyük ihtimal.

Tr Adsense ödemelerde kesinleşme olmuşta anasayfaya yansımadı hala : )

Son düzenleme:
Hocam muhtemelen tekrar incelemeye giren kanalların adsense ile olan bağlantısı kalkıyordur ve analytics teki kesinleşmiş kazançlar aktarılamıyordur.
İncelemeden geçerse gelecek aylarda alırsın büyük ihtimal.

muhtemelen dediğiniz gibi hocam,kısmet artık geçerse bizimdir-geçmezse hiç bizim olmamıştır :)

Kapanan kanalların tarihleri nedir? son 1 hafta içinde mi kapandı geçen ay sonu mu bunları cevaplarsanız güzel olur

3 ay önce kapatılmıştı geçen ayın 7 sinde açtırdım, nasıl demeyin bir sürü kanala mail atıyorum 15 günde bir, şans eseri açılma gibi bir şey oldu.

Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %15 Kesinti Yaşamışsınız

Allah bereket versin.

tr adsense kesinleşmiş yeni bakabildim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ay önce kapatılmıştı geçen ayın 7 sinde açtırdım, nasıl demeyin bir sürü kanala mail atıyorum 15 günde bir, şans eseri açılma gibi bir şey oldu.

Niye diyim hocam =) açılma işi tekrardan şans ve kısmet yani şu var doğal olarak kapanan kanal açılınca tekrardan aktif olduğu için adsense ile bağlantısı içerde biriken miktar kesinleşiyor? bu yüzden kapanan kanalları silmek yerine itirazda bulunmak lazım. hayrını görün kazancınızın.

Saglam bir kaç kanalımda kesinleşme olmadı
Halen kesinleşme bekleyen varmı arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri