2017 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Payoneer İngiltere ödeme hesapta.

Bir sorum var; Şimdi farzedelim 50GBP var hesabımda. Bunu bankaya gönderirken 50GBP olarak mı göndericem, yoksa Payoneer'in kesintisini falan ben mi hesaplayıp örneğin 47GBP para çekimi yapıcam?
[MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION]

Sen türk hesabına çekerken kendisi oto olarak tl kuruna çevirecek. Komisyon almıyor. Ama türkiyeye göre kur biraz düşük oluyor. 10 kuruşa kadar

Sen türk hesabına çekerken kendisi oto olarak tl kuruna çevirecek. Komisyon almıyor. Ama türkiyeye göre kur biraz düşük oluyor. 10 kuruşa kadar

Hocam sorduğu soruyu ben de yineliyorum.. 50 sterlin çekeceksek eğer tutar bölümüne 50 mi yazmalıyız? Payoneer kendi payını kendisi otomatik mi alacak?

Hocam sorduğu soruyu ben de yineliyorum.. 50 sterlin çekeceksek eğer tutar bölümüne 50 mi yazmalıyız? Payoneer kendi payını kendisi otomatik mi alacak?

payoner den enparaya çekerken para kesmez,adsenseden payonere geldiginde kesiyor zaten.yani hesapdaki 100 sterlini çekeceksen,100 sterlin yazacaksın.o da sana normal kurdan düşük bi kurla şu kadar ödeme yapacam diyecek,o para senin hesaba gelecek.

payoner den enparaya çekerken para kesmez,adsenseden payonere geldiginde kesiyor zaten.yani hesapdaki 100 sterlini çekeceksen,100 sterlin yazacaksın.o da sana normal kurdan düşük bi kurla şu kadar ödeme yapacam diyecek,o para senin hesaba gelecek.

Hocam Payoneer'den İşBankasına çekim yapacağım ben, adsensede kesinleşmiş kazanç olduğu gibi payoneer'de gözüktü bir kesinti vs yok o yüzden sormak istedim. Bir de payoneer'den Ziraat mi yoksa İş mi tavsiye edersiniz ilk defa çekim yapacağım

fatih hocam hazır kesinti konusu açılmışken sorayım daha önce sanırım kart ile atmden vs çekiyordunuz. Hangi atmlerde ne kadar kesiyor her atm için ücretler aynı mı bilgi verebilir misin

Hocam Payoneer'den İşBankasına çekim yapacağım ben, adsensede kesinleşmiş kazanç olduğu gibi payoneer'de gözüktü bir kesinti vs yok o yüzden sormak istedim. Bir de payoneer'den Ziraat mi yoksa İş mi tavsiye edersiniz ilk defa çekim yapacağım

Banka farketmez hocam tek önemli olan payoner hesabıyla banka hesabının adı aynı olsun sorun yaşarsın Aynı Olmazsa
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] abi Akbank 1 k euro çektim atmde kur 4.44 gösteriyordu o zaman kur 4.54 du bende her zaman bana 4400 tl veriyor zannettim saymadım hiç eve gidince farkettim 3 k euro yu 12 k tl olarak vermiş her 1 k euro çekimde 400 tl kesmiş toplam 1.200 tl kesinti oldu

Son düzenleme:
Banka farketmez hocam tek önemli olan payoner hesabıyla banka hesabının adı aynı olsun sorun yaşarsın Aynı Olmazsa

Şöyle bir endişem var. Soyadımda Türkçe Karakter "Ş" geçtiği için payoneer kabul etmemişti ve mecburen hesap oluştururken S olarak yazmıştım. Banka hesabım ..."Ş" diye geçiyor.. Bir problem yaşar mıyım?

[MENTION=7891]cesur[/MENTION] hocam o konuda sorun yaşamazsın benimde soyadım ı ile bitiyor fakat payoner kabul etmedi i yaptım ödeme alıyorum bayadır
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] hocam daha önce problem yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum konulardan

[MENTION=7891]cesur[/MENTION] hocam o konuda sorun yaşamazsın benimde soyadım ı ile bitiyor fakat payoner kabul etmedi i yaptım ödeme alıyorum bayadır
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] hocam daha önce problem yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum konulardan

Ödeme alırken ad soyad tutmasına rağmen İBAN 'da aksaklık varsa o para ne oluyor? iban gireli bayağı olmuştu şimdi endişelendim yanlış mı girdim acaba diye.

Ödeme alırken ad soyad tutmasına rağmen İBAN 'da aksaklık varsa o para ne oluyor? iban gireli bayağı olmuştu şimdi endişelendim yanlış mı girdim acaba diye.

Ödeme geri gelir çünkü ad soyad uyuşmaz öyle bir banka hesabı varsa bile istersen yeni banka ekle hafta içi çabuk onayliyorlar bugünde onaylarlar Belki

Ödeme geri gelir çünkü ad soyad uyuşmaz öyle bir banka hesabı varsa bile istersen yeni banka ekle hafta içi çabuk onayliyorlar bugünde onaylarlar Belki

Anladım hocam teşekkür ederim. Ödeme tutarında Örn: 50.12 var ise kuruşuna kadar çekebiliyor muyuz? 50 mi çekmeliyiz yoksa 50.12mi mesela..

bende hep adsense den payonere geçince kesti,diger türlüsünü görmedim hiç.bankaya gelince,enpara haricinde çekim yapmadım.

fatih hocam hazır kesinti konusu açılmışken sorayım daha önce sanırım kart ile atmden vs çekiyordunuz. Hangi atmlerde ne kadar kesiyor her atm için ücretler aynı mı bilgi verebilir misin

ben kartla çekim yaptıgımda yt,kartsız hesap filan yoktu mecburen yapıyordum yani bayagı bi eski olay o :) bu yüzden o konudada güncel bi bilgim yok hocam.

Görünen ingiltere düşmüş ama benim henüz gelmedi, İngiltere gelmeyen varmı ?

Almanya payoneer geldi

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri