2017 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]Automatic payment pending: Bank account
ingiltere
[/COLOR]​

Aralık,Kasım,Ve mart ayı ödemeleri için mail gelmiş.TEşekkürler Google ADamsın..

abd adsense'de w9 formu sıkıntısı vardı, vietnamlılarada yaptırmıştım. Şimdi onu yaptırdıktan sonra %28 kesinti ile işleme girdi (ödemelerin kesinleşme günü yaşadığı kesinti hariç) şu an toplamda ödeme %50 kesinti ile elime geçmiş olucak. Bunun bir açıklaması varmı?

İngiltere Beklemede yazmakta. Pin bilgisi girdiğim Abd payoneer hesabıma geçmiş. Sanırım abd payoneer daha hızlı hesaba geçiyor 2 gün demiyor.

bu ne hale geldi böyle bende hala bekliyorumki milletin adsensesi işleme girsin vay be bu konu bugun en tepede olurdu o yüzden girdiginin hic farkında bile degiliz vay allah cezanı versin youtube ne hale getirdin forumu

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

abd adsense'de w9 formu sıkıntısı vardı, vietnamlılarada yaptırmıştım. Şimdi onu yaptırdıktan sonra %28 kesinti ile işleme girdi (ödemelerin kesinleşme günü yaşadığı kesinti hariç) şu an toplamda ödeme %50 kesinti ile elime geçmiş olucak. Bunun bir açıklaması varmı?

Tax ıd olayında nereyi secdiniz hocam % 28 vergi kesdiler ki ??

vergiden muhaf yeri secmesseniz abd vergi kesiyor bendede var aynı abd adsense sizin secdiginizi secmeyim en azından

2 tane pinsiz usa içinde belli bi kesinleşen rakamlı adsense almıştım bu yazınızı okudum ben şok

İngiltere işleme girmeyen varmı ? Bende 2 side hala girmedi

Abi kimseye para yatmadimi neden yazmiyor millet ... Durumlar vahim ama bu konu tavan yapardi heralde yarin yazcak millet yatti diye....

!!! Mobildeyim !!!

bu ne hale geldi böyle bende hala bekliyorumki milletin adsensesi işleme girsin vay be bu konu bugun en tepede olurdu o yüzden girdiginin hic farkında bile degiliz vay allah cezanı versin youtube ne hale getirdin forumu

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Tax ıd olayında nereyi secdiniz hocam % 28 vergi kesdiler ki ??

vergiden muhaf yeri secmesseniz abd vergi kesiyor bendede var aynı abd adsense sizin secdiginizi secmeyim en azından

Hocam nasıl yapıldı bilmiyorum, adam tw ile bağlandı birşeyler yaptı bilgiler ekledi kendi bilgisayarından filan. Sizdede ısrarla vergi istemiyorsa bence uğraşmayın şimdilik çünkü normal kesinleşme tarihi dışında bir kesinti daha yaşayacaksınız benim gibi yaparsanız bu durumda. Benim gelirimden şu an %50'ye yakın kesinti oldu diyebilirim toplam 2 kesinti olayında.

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

2 tane pinsiz usa içinde belli bi kesinleşen rakamlı adsense almıştım bu yazınızı okudum ben şok

Vergi bilgileri kısmında ne yazdığı önemli hocam. W-9 Formu onaylandı yazıyorsa muhtemelen benim yaşadığım sorunları yaşarsınız yani her ay ki gelirde %50'ye yakın kesinti yaşarsınız maalesef ama vergi bilgileri farklı girildiyse yaşadığım durumun aynısını yaşamayabilirsinizde. Karşımızda Adsense gibi dengesiz bir kurum var ne olacağını bilemeyiz :)

Hocam nasıl yapıldı bilmiyorum, adam tw ile bağlandı birşeyler yaptı bilgiler ekledi kendi bilgisayarından filan. Sizdede ısrarla vergi istemiyorsa bence uğraşmayın şimdilik çünkü normal kesinleşme tarihi dışında bir kesinti daha yaşayacaksınız benim gibi yaparsanız bu durumda. Benim gelirimden şu an %50'ye yakın kesinti oldu diyebilirim toplam 2 kesinti olayında.

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Vergi bilgileri kısmında ne yazdığı önemli hocam. W-9 Formu onaylandı yazıyorsa muhtemelen benim yaşadığım sorunları yaşarsınız yani her ay ki gelirde %50'ye yakın kesinti yaşarsınız maalesef ama vergi bilgileri farklı girildiyse yaşadığım durumun aynısını yaşamayabilirsinizde. Karşımızda Adsense gibi dengesiz bir kurum var ne olacağını bilemeyiz :)

Uyarı için teşekkür ediyorum üstadım bu bilgi USA çalışanlara iyi gelecektir temkinli olmamız lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlar güncelliyorum kusura bakmayın ama hala İngiltere işleme girmeyi bekleyen varmı hiç bu zamanlara kaldığı olmamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri