2017 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ay 12 si sabah saat 7 gibi açıp baktığımda kesinleşme olmuştu. Sabaha kadar yine sürer diye düşünüyorum. Herkese az kesintili, bol kazançlı günler. Yıkılmadık ayaktayız şükür :)

sanırım forumdakilerin yüzde 98 veya 99u bu işi bırakmış, tüm üyelerin geneli olarak,
yüzde 1 veya 2 aktif şuan,

umarım işler düzelirde, eski şen şakrak ortam tekrar gelir

edit, konuyu güncellememem gerektiğini şimdi hatırladım, afedersiniz

şu konunun birde muhabbet bölümü açılsada ağız tadıyla yorum yapsak muhabbet yapsak tartışsak.

refresh yapmak bu kadar zormu 20dk geç öğrenseniz ne olur erken öğrenseniz ne olur yani. yada adminler bir kod eklesin üst köşeye ilk kesinleşmeler olduğunda ordan yeşil ışık falan yansın , kırmızıdan yeşile dönsün misal.

güzel haberi vereyim benim adsense kesinleşmiş 3 hane
%12 kesinti bu kesinti oranı yuksek cunku 1 video sildim bunun harıcınde kanal saglam

ingiltere ve almanya adsenseler kesinleşmiş
edit:kapanan daha sonra açtıgım kanalda düşük kesintiyle kesinleşmiş

Yanlız değilsin.
Benimde Adsensede hareketlenme yok. Geçenlerde de öyle oldu. Son dalgalanmada ödeme alıyor, son dalgalanmada kesinleşiyordu...
Bekleyelim. Umarım sorun yaşamayız.

valla kardeşim dün en iyi kanalım kapandı dönüp dönüp bakıyorum kesinleşir mi diye. Kesinleşse de borçlardan kurtulsak

valla kardeşim dün en iyi kanalım kapandı dönüp dönüp bakıyorum kesinleşir mi diye. Kesinleşse de borçlardan kurtulsak

Umudunu kırmak istemem. Yeni youtube kuralları çok ama çok katı. Programların mantığı işliyor. Başarı notu 50,00 iken, 49,99 dan adamı sınıfda bırakan program bunlar. Bol şans

Aynen arkadaşın dediği gibi geçen aydan bu yana politikaları degistirmemisse kesinlesir hocam benim geçen aylarda 8 ve 9 unda kapandı kanallar kesinleşti kesintide fazla yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri