2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birlesik Devletler hesaplarim kesinlesti. Subat ayinda kapanan kanallarin kazandirdiklari gorunmuyor acik kanallar kesinlesmis.

yenimi kesinleşti hocam enson nezaman bakmıstınız
valla yeni kalktım mesajı attığım zaman kesinleşmişti, işin ilginci yt kanalı spama üdşmüş telefon doğrulaması ile girilmişti, yani tam spam adsense bile diyebiliriz, velakin kesinleşme oldu, muhtemelen kanalı silmeyip veya telefon ile doğrulayıp silmek işe yarıyor

5-6 ay önce söylediğim şey çıktı kapanan kanallara ödeme olmayacak diye kanalları adsensede ayın 12 sine kadar açık tutmak neredeyse imkansız

5-6 ay önce söylediğim şey çıktı kapanan kanallara ödeme olmayacak diye kanalları adsensede ayın 12 sine kadar açık tutmak neredeyse imkansız

Hocam 15. günde gizliye alsak kesinleşmeden sonra tekrar acsak olmazmi?Yani asagı yukarı yukledigimiz içerige ne zaman telif gelir kestirebiliriz.

Son düzenleme:
Hocam 15. günde gizliye alsak ödemeyi aldıktan sonra tekrar acsak olmazmi?

Hocam denedim kanalı gizliye aldım kapandı sonra kanalı silip ardında gmaili sildim ilk önce kanalın linkine baktığımda bu kanal kapatıldı yazıyordu 3-5 gün sonra gene spamda vs kapatıldı yazdı yani kanalı gizliye alsanda gmaili kökten silsensende o kanal adsense pub-id ye bağlı olduğu için her türlü kapanıyor

dalga nedir ya terimlere bak :D . kapanan kanala kesinleşme yok sunu bilin artık arkadaşlar. kapananlar kesinleşmedi , kapanmayanlar kesinleşti .

dalga nedir ya terimlere bak :D . kapanan kanala kesinleşme yok sunu bilin artık arkadaşlar. kapananlar kesinleşmedi , kapanmayanlar kesinleşti .

Sana bısey dıcem nerden bu kadar emın konusabılıyosun arkadasım benım gecen ay kesınlestı. Milletin moralını bozma durduk yere ya. Bekle bakalım nolcak gorcez..

adamlar diyorki artık kapanan kanal varsa onu zaten ödemeyecez onun bağlı olduğu adsenseyide unutun diyorlar ona göre çalışın. adsenselere çok kanal bağlamayın fazla içerik yerine kaliteli içeriğe dönün.

Arkadaş benim birkaç adsense hariç hiç kesinleşmedi bende mi sorun var anlamıyorum. Ama söyle bir saçma durum var kesinleşmeyenlerin pini yola çıkıyor.
iyi akşamlar hocam pini yola çıkanlar hala kesinlesmedimi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadigim şey simdi bu kanallar kapandi ödeme zamani adsenseler banlanmiyomu.adsense ban kalktimi artik.kalkmadiysa eğer banlanacaksa kesinlesme olsa nolacak.bende durum bu adsenseye bagli kanallar kapandi ödeme zanani banlanacagini düşünüyorum.banlanmasa şayet bu adsenselere devam eetmek dogrumu.bilgisi olan varmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri