2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr adsense hala kesinleşme yok artık kapanana ödemiyorlar sanırım ve sorun şu ki videosuz kanal bile spamdan kapanıyor (lokasyon farketmeksizin)

Bir dakka saçmalıycam.. idare edin

çok değil 3-4 ay önce buna benzer konularda 3 hane kesinleşti 5 hane kesinleşti postları okurduk..

Hayat işte bir varmış bir yokmuş..

Ben beceremedim bu youtube işini eğer becerebilseydim 3 hane 4 hane ödeme alsaydım hep yeni bişeylere girişirdim ama kesinlikle azda olsa bilgim olan bir işe girerdim çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazssın.. O misal.. Aslına bakarsanız posta başlarken sabaın 7 si idi post kaçta biter bilmiyom. Yani demem o ki bu iki zıt sözü bize nasıl ögrettiler hafızamıza nasıl soktular. Hangilerimi Ye olum ye dünyaya bir dahamı gelicen ve Sakla zamanı gelir zamanı, Birde şu var Dünyayı senmi kurtacan çalış çalı nereye kadar bie bunun tam zıttı çalışan demir pas tutmaz var.

Birde manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapmış. Böyle bir parçada çiftetelli oynuyan bir milletiz kafanıza takmayın herşeyi yerine koyabilirsiniz ama sağlıgınızı ve hayatınızı koyamazssınız giden bir eşyanın yenisini hatta daha iyisini bulabilirsiniz.. Biliyorum ödemeleriniz var beklentilerinize göre masrafınızda oldu yapcak bişey yok..
Admin yokken yazıyım dedim.. :)

çok değil 3-4 ay önce buna benzer konularda 3 hane kesinleşti 5 hane kesinleşti postları okurduk..

Ben beceremedim bu youtube işini eğer becerebilseydim 3 hane 4 hane ödeme alsaydım hep yeni bişeylere girişirdim ama kesinlikle azda olsa bilgim olan bir işe girerdim çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazssın.. O misal.. Aslına bakarsanız posta başlarken sabaın 7 si idi post kaçta biter bilmiyom. Yani demem o ki bu iki zıt sözü bize nasıl ögrettiler hafızamıza nasıl soktular. Hangilerimi Ye olum ye dünyaya bir dahamı gelicen ve Sakla zamanı gelir zamanı, Birde şu var Dünyayı senmi kurtacan çalış çalı nereye kadar bie bunun tam zıttı çalışan demir pas tutmaz var.

Birde manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapmış. Böyle bir parçada çiftetelli oynuyan bir milletiz kafanıza takmayın herşeyi yerine koyabilirsiniz ama sağlıgınızı ve hayatınızı koyamazssınız giden bir eşyanın yenisini hatta daha iyisini bulabilirsiniz.. Biliyorum ödemeleriniz var beklentilerinize göre masrafınızda oldu yapcak bişey yok..

hersey tamam ama son turku olmamıs hocam. turkunun anlamını bilmediginizi varsayıyorum, bilseydiniz bunu yazmazdınız sayet.

Adsense de tık yok..

Bol bol özgün kasacağız artık.Adam gibi kanal yapıp sonra bol bol video çekmek lazım.Bir özgün kanalı yapmak en az 3 hafta sürer.Video çekmek ayrı bir dert.Zor bir sürece giriyoruz.Belki daha çok kazanacağız ama eskiden rahattı.At filmi videoyu, gelsin 5 hane..Şimdi belki de 6 hane kazanırız.Gelecek ne gösterir bilemeyiz.

Bunu ilk defa söylüyorum sanırım.Spam benim için bitti.

Adsense de tık yok..

Bol bol özgün kasacağız artık.Adam gibi kanal yapıp sonra bol bol video çekmek lazım.Bir özgün kanalı yapmak en az 3 hafta sürer.Video çekmek ayrı bir dert.Zor bir sürece giriyoruz.Belki daha çok kazanacağız ama eskiden rahattı.At filmi videoyu, gelsin 5 hane..Şimdi belki de 6 hane kazanırız.Gelecek ne gösterir bilemeyiz.

Bunu ilk defa söylüyorum sanırım.Spam benim için bitti.

ozgun videoyu bi sekilde yaparız ama izlenim almakda zor. kanala video atınca bitmiyor maalesef. ya zekayı yada parayı konusturucaz :)

Şimdi böyle çok kazanan arkadaşların etrafında youtubeyi bilmeyip kesinleşme gününü saatini bilen yancı arkadaşları vardır kesinleşme günü akşama doğru ararlar kanka ne oldu ne yaptın absinsi kesinleştimi
- yok kank kesinleşmedi 300 lira lazım borç verirmisin
- Kanka tünele girdikk çekmiyor ben arıycam seni...

Telefon trafiği başlar hamdi olum ahmetin absinsi kesinleşmemiş ararsa bakma borç istiycek...
- ha s...r ben telefonu komple kapatıyım ayrıca gitsin çalıssın abi internetten işmi olur...
işte size fırsat onları tanıycaksınız hayat size bir ders daha öğretecek.. Belkide en zor zamanınızda gerçek dostunuzu bulucaksınız. KANK benim para kesinleşmedi 500 borç ver dediğiniz adam sizin için telefonunu satıcak kimbilir..

Takmayın kafanıza..
Ben 1 ay 9,5 bin tl ödeme aldım dailyden ama ertesi sabah prestij aldım cimrilikten değil. o ödeme gelene kadar 12,500 tl boç yaptım etrafımda öyle dostlarım vardı

tamam son mesaj takmayın kafanıza hepsini yerine koyarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=Rmcdi0OT5bE

Son düzenleme:
kesinleşme olmamış henüz olursa bu gün olur olmazsa umudu kesim mi napım ben

Doğru diyon hoş diyonda hocam vuramadıkki işte ha 4 hane aldık ama en düşüğünü aldık onuda harçlık yaptık tam para vurcağımız zamanda böyle oldu eminimki benim gibi çok insan vardır

ne umutlarla beklemiştik bu ayı ama sonuç hüsran,yine hüsran.artık kesinleşme beklemiyorum ben

Benim ocak ayi kazancim kesinlesmis simdi baktim.
Not: Tr adesense degil!

Benim kanalım 27 aralıkta kapandı 8 şubat gibi açıldı.

Aralık ayının ödemesini alamadım Kesinleşme olmadı. Rakamsal durum aynı bende. Ocakta bişe kazanmadım çünkü kanal kapalıydı

Tek kanal tek adsense ve özgün çalışıyorum. Herşeyin hayırlısı zamanla görmek lazım.

Arkadaş web sitemdede durumlar kötü günlük 20 tl gtıren site 2 aydır 1 tl bıle getırmıyo var bısey ama bakalım.

Adsanseleri bugun kontrol etme şansım oldu işlerim dolayısıyla

çıkardıgım istatislikler böyle bunların hepsi çöp diye tabir edebilecegim adsanseler deneme açmaçlı açtıklarım, birazdan yüksek rakamlılara bakcam

1.adsanse 175 tl kesinleşmiş 310tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
2.adsanse kesinlşmemeiş 227tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
3.adsanse kesnlşemmeiş 16tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
4.adsanse 103tl kesinleşmiş 77tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
5.adsanse kesinleşmemiş 47tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
6.adsanse 144tl kenleşmiş 60tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
7.adsanse 0.76tl kesnleşmiş 28tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
8.adsanse kesinleşmemeiş 64tl 1kanal bağlı hala
9.adsanse 107tl kesinleşmiş 160tlden 2kanal bağlı
10.adsanse kesinleşmemiş 108tl -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
11.adsanse 52tl kesinleşmiş 18 tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok

gördügüm kadarıyla kapanan kanallarımında kimisi kesinleşmiş kimisi kesinleşmemiş,bidahaki aya herşey belli olur

edit:
12.adsanse 4.23tl kesinleşmiş 26tlden -bütün kapanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
13.adsanse 11.70tl kesinleşmiş 57tlden 1kanal baglı

Son düzenleme:
Adsanseleri bugun kontrol etme şansım oldu işlerim dolayısıyla

çıkardıgım istatislikler böyle bunların hepsi çöp diye tabir edebilecegim adsanseler deneme açmaçlı açtıklarım, birazdan yüksek rakamlılara bakcam

1.adsanse 175 tl kesinleşmiş 310tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
2.adsanse kesinlşmemeiş 227tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
3.adsanse kesnlşemmeiş 16tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
4.adsanse 103tl kesinleşmiş 77tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
5.adsanse kesinleşmemiş 47tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
6.adsanse 144tl kenleşmiş 60tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
7.adsanse 0.76tl kesnleşmiş 28tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
8.adsanse kesinleşmemeiş 64tl 1kanal bağlı hala
9.adsanse 107tl kesinleşmiş 160tlden 2kanal bağlı
10.adsanse kesinleşmemiş 108tl -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
11.adsanse 52tl kesinleşmiş 18 tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok

gördügüm kadarıyla kapanan kanallarımında kimisi kesinleşmiş kimisi kesinleşmemiş,bidahaki aya herşey belli olur

edit:
12.adsanse 4.23tl kesinleşmiş 26tlden -bütün kapanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
13.adsanse 11.70tl kesinleşmiş 57tlden 1kanal baglı
Hepsi tr mı peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri