Hocam kapanan kanalla aynı adsensede olan açık kanal düzgün kesinleşti mi peki
Evet hocam düzgün kesinleşti sorunsuz çok çok az bişey eksik kesinleşti oda ya geçersiz tıktan kaynaklıdır. yada başka etkenlerden ama öyle devasa bir kesinti olmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kapanan kanalla aynı adsensede olan açık kanal düzgün kesinleşti mi peki
Evet hocam düzgün kesinleşti sorunsuz çok çok az bişey eksik kesinleşti oda ya geçersiz tıktan kaynaklıdır. yada başka etkenlerden ama öyle devasa bir kesinti olmadı![]()
Ben bundan sonra adsense banlarının dahi olmayacağını düşünüyorum. Niye bankasınki hataya düşürüp bizleri aynı adsenselere kanal bağlayacağız nasıl olsa. Artık adsense spama düşme durumuda yok, bunu kimse anlamıyor anlamak istemiyor. Tek kanallı sıfır açılan adsenselerde en fazla 1 hafta dayanıyor.
Tek sorun var kanal kapanması...
hesap pinli ise banka bilgilerini gir. adsense hesabını sil 2 gn sonra paran hesabına yatar. ancak adsense hesabına fatiha okuman gerekir bunun içinAdsensemin youtube'u geçiçi olarak devre dışı kaldı uyarısı veriyor..Yani spama mı düşmüş oluyor? ayrıca bu adsenseye kanal bağlanmasına izin vermiyor..içinde eşiğe yaklaşmış miktar var bu para yalan mı olucak şimdi..
Hocam o zaman bence süper birde bardağın dolu tarafından bakın her ay adsense ban yiyecek spama düşecek yeni pin gelecek diye bekleme derdi yokaslında bu harika bir haber eğer adsense kapanmaları olmazsa neden dersen 2013 deki spam olayı asıl şimdi başlıyor ilk hedefimiz kanalı 1 ay kapanmadan ayakta nasıl tutarız buna çözüm bulursak eğer gerisi kolay günde 10 kanalı bağla gitsin nede olsa adsense sorun yapmıyor kapanan kapanır kalan sağlar bizimdir
hatta ay sonuna doğru kanalları bağlarsak eğer kapanma olayı kesinleşme tarihinden sonra olacagı için içindeki parayı alma ihtimalimiz yüksek olur. veya başka bir öneri adsense bağlayacagız 10 gün para kazanıp 11.gün videoları silecegiz boş kanalın kapanma riskide az olur düşüncesindeyim.
Her söylediğinizi çürütecek denemelerim oldu
1)http://www.ytpara.com/youtube-hakki...a-kapanan-ve-kazanci-kesinlesmeyen-varmi.html
2)http://www.ytpara.com/1567053-post309.html
Kapanan kanalın içindeki parayı unutun artıkNe zaman kapandığının önemi yok
Kapanan kanalın içindeki parayı unutun artıkNe zaman kapandığının önemi yok
bu ay bir adsensemde orta yüksek seviyede 5 kanal bağlıydı vur kaç yapayım dedim. 5 gün olmadan sildim kanalları. Kapanmadan sildim kanalları. Ancakk, ilk sildiğimde bu kanal kapatıldı kullanılmıyor yazarken, bugün kontrol ettiğimde spamdan kapatıldığı yazıyordu.
[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] merhaba günlük 30 tl kazançlı bir kanalı kapanmasın diye 2 gün önce sildim.2 gündür takip ediyordum. bu kanal kapatıldı artık kullanılmıyor uyarısı vardı kanal takipte.
şimdi baktığımda bu kanal spam dan kapatılmıştır uyarısına döndü. yani kanalı onlar kanalı kapatmadan kendiniz tüm hesabı komple silseniz bile kanal spamdan kapanmıştır a dönüyor.
benim tahminlerim
1-düşük izlenmeli kanalların spamdan kapanma oranı %20 civarında.ikinci bir filtre var düşük izlenmeli kanalları tarayan.oda ayın 2 si gibi çalışıyor.ve adsense bağlı olanları inceliyor. kanal yüksek hitlere ulaşınca mesela günlük 100k civarı youtube hero ların önüne düşüyor ve onlar videoyu işaretliyorlar.dolayısı ile bu hitlerdeki videolar hızlı bir şekilde youtube ekibinin önüne düşüyor.ve güm.
önceden kapanmalar ayda 1 kere felan olurdu.neden çunki adamların sistemleri milyarlarca videoyu tarıyordu.buda zaman alıyordu. şimdi işi sadece adsense bağlı olan kanallara uyguluyorlar.bence neredeyse %5 lik kısım adamların işi çok kolay. teknolojiyi takip edenler belki biliyordur google ın elinde kuantum bilgisayar var.ayrıca geçen sene californiada youtube kalitesini arttırmak için personel için kocaman bir plaza satın almıştı.buradaki elemanlar bu spamı bitirmek için çalışıyorlar.
2-yt to yt yapanlarınki kapanıyorsa videonun içine render alsanız bile ekledikleri 1 pixel koruma gibi birşey olabilir.buradan yakalıyor olabilir.
3- hiti yok ama 1 ay önce açtığım tr adsense bağlı bir kanal var özgün telefonda oyun oynayıp atmıştım.kanal kapanmadı aksine o kanala 1 hafta boyunca her gün 100k hit çektim böyle bir olayda var yani.
[MENTION=36068]nikon[/MENTION]
evet. kesin olarak kesinleşiyor.Hocam diyelim bir adsensedeki 5 açık kanaldan 1 tanesi kapandı diğer 4 açık kanalın kazancı düzgün kesinleşir mi?
Adsense spama düşme olayı aynen devam ediyor 1 ay içerisinde 3 kanal ayni anda kapanırsa o adsense spama düşer.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen hocam güzel tespit. manuellik bir iş değil bu.Kapalı kanalı spamdan kapatıyorsa manuel bir inceleme Yok otomatik bir inceleme var manası çıkıyor aslında. o algoritmayı çözmek iş. Verdiğin bilgi çok önemli bence buna kafa yormak lazım.
TR adsensedemi kesinleşti başkan, yoksa yabancıya mı gectin
bide tr de 15. gün demiştin hani ne oldu ondan bi haber varmı![]()
şuan TR adsenelerin tümü fiili olarak spamda zaten. bağladınmı 1 hafta içinde kanal kapanıyor. spama düşen adsensenin özelliğide bu değil mi zaten?
Bir bonusda ben vereyim...Uzun zamandır girmedigin kazandıran kanala başka pcden giriş yaptım 4 saat sonra gümledi..Giriş yapmasam kanal ayakta kalmaya devam edecek yorumu cıkarabiliriz..Bu olay kesinlikle OTOMATİK tespitle yapılmıştır.
hocam fiili olarak dememin sebebi de zaten o. hesaplar spamda değilken spama düşmüş hesap muamelesi görüyor.Hayır spama düşen adsenseye bağlanan kanallar en geç 48 saat içinde kapanırdı. Çoğu ilk 15 saatin içinde kapanırdı.
Sadece adsense bağlayıp çıkarım ki burda çoğu kişide böyle çalışır bir daha girmez kanalına, sonuç yine hüsran...
Bir bonusda ben vereyim...Uzun zamandır girmedigin kazandıran kanala başka pcden giriş yaptım 4 saat sonra gümledi..Giriş yapmasam kanal ayakta kalmaya devam edecek yorumu cıkarabiliriz..Bu olay kesinlikle OTOMATİK tespitle yapılmıştır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.