2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR adsense kesinleşmedi kesinleşmez mi bu saat sonra ?

Kesinleşmeler devam ediyor mu yoksa sabah uyananlar yeni baktıkları için mi kesinleşti diyorlar. Aksi taktirde hiç para alamıycam bu ay boşa mı kürek çektik 1 ay

ingiltere adsense yuzde 30 kesinti ile kesinlesti. ilk engeli astik sira payoneerde.

Türkiye saati 09:00 dan önce kesinleşmemiş olupda, (kesinleşmediğini görüpde ) Sonraki saatler kesinleşti diyebilen arkadaş varmı ? malum yerli yabancı kesinleşmeler bitti mi? bitmedimi onu teyit edebilirmiyiz?

Dikkat edilecek husus, Türkiye saati 09:00'a kadar hiç kontrol etmeyipde, şimdi baktım kesinleşmiş gördüm diyenleri ayrı tutuyorum.
( kesinleşme olmayıp, sonrasında tc saati 09:00 dan sonraki kesinleşme olanları tesbit içindir yazım.)

Son düzenleme:
alman adsenselerde hareket yok :(

benim merak ettiğim şey kasım aralık ocak ve şubatta kanalı kapanıp kesinleşen oldumu ?
olursa alıntı yaparmısınız...

Kanalım 27 aralıkta kapatılmıştı. 8 şubatta açılmıştı.
Geçen ocak ayında hiç bir kesinleşme olmadı.
Şimdi kesinleşme oldu.
Kesinleşen aylar - Kasım - Aralık
Ocak ayında kanal kapalı olduğu için bişe yok
Ve Şubat ayıda kesinleşti.
Şükürler olsun :)
Kesinleşmeler %18 ile kesinti ile kesinleşti 3 ayın ortalaması ve Tr adsense

Hocam benim kanalımda 31 aralıkta kapatılmıştı..Aralıkta 11'de %99 kesinti oldu sonrasındada kanalı kapattılar.10 martta kanalımı tekrar açtırdım.Sizce ödeme yaparlarmı?Sizin kesinleşme saat kaçta oldu?

alman adsenselerde hareket yok :(

benim merak ettiğim şey kasım aralık ocak ve şubatta kanalı kapanıp kesinleşen oldumu ?
olursa alıntı yaparmısınız...

Hocam umudunu kırmak gibi olmasın ama artık kapanan ödenmiyor bana göre son 3 Aydın gözlemlediğim o

""YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.""
--

Yani ayın 15 ine kadar beklemek mantıklı gibi, yabancı adsenselerde de. Ama ayın 15 inden sonra +24 saatte yabancı ülke saat dilimi... ayın 16 sı geçince Beklememek gerekli. Benim anladığım budur. Adsense içindeki yazıları malum biliyoruz. Bol şans dilerim herkese.

%37 kesinti ile kesinleşmiş şükür. kanal 3 martta topluluktan kapanmıştı..

Maşallah Dediğimiz 2 Gün Yaşamıyor... Her Birine Tek Kanal Bağlı, Biri Almanya Diğeri ABD Adsense Kesinleşmedi. Telif, Kapanma Yok. Kanallar Açık 2. Dalgayı Bekleyelim Diyeceğim ama Şimdiye Kadar 2. Dalga Gelmiş Olmalıydı... Biraz Daha Bekleyelim Bakalım...

Son düzenleme:
1 adet tek kanal bağlı ingiltere adsense var, kesinleşme olmadı henüz. Kanal açık temiz, günlük 3 haneye yakın bırakıyor.

Bir tr adsense kesinleşmiş yeni uuyandım

bu yeni adsenselerde hangi bölüme bakıyoruz kesinleşmelerin detayı için 1-28 Şubat 2017 ve 1-12 Mart 2017 dönemleri var.
Edit: tamam şimdi farkettim 1-28 dönemiymiş kesinleşme olmuş :)

Son düzenleme:
daha önce yabancı adsense kesinleşmesi yaşayan birine soruyorum

tr lerle aynı andamı kesinleşiyordu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri